Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Taylor Lautner

A hét wellness pasija: Taylor Lautner

diétafogyásgasztrotáplálkozásTaylor Lautner
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Még kissrácként feltűnt a The Bernie Mac Show-ban, az Életem értelmeiben és a Danny

Honnan ismerheted?

Még kissrácként feltűnt a The Bernie Mac Show-ban, az Életem értelmeiben és a Danny Phantom című sorozatban is, de az igazi ismertséget az Alkonyat mozik hozták meg számára, melyekben Jacobot, a szupertestű vérfarkast alakította. A Twilight-filmek mellett a Valentin-nap és az Elhurcolva című mozikból is emlékezhetsz a 22 éves színészre.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Édes, mosolygós, szuper testű srác, aki ráadásul még romantikus is. „A kedvenc filmem a Szerelmünk lapjai, de tudom, hogy romantikusnak lenni sokkal többet jelent ennél, vagy épp virágoknál vagy ajándékoknál. Szerintem egy romantikus pasi képes megbeszélni és megosztani dolgokat a barátnőjével” – mondta egy korábbi interjúban.

taylor2.jpg ()

A kockás hasizmos fotókért kattints a képre!

Tudtad róla?

Amellett, hogy az Alkonyat mozikra csodásan izmosra gyúrta a testét, Taylor szabadidejében is lelkesen sportol, legyen szó akár küzdősportokról, akár legkedvesebb hobbijáról, a fociról, vagy épp néhány felülésről. Ezeket minden nap lelkesen végzi, és szerintünk százig meg sem áll – nem is csoda, hogy 2008-ban őt választották meg a legszuperebb hasizmú hollywoodi hírességnek.

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: barátnője Marie Avgeropoulos színésznő

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X