Főoldal > AKTUÁLIS > Borzalmasan igénytelenül néz ki Kristen Stewart

Borzalmasan igénytelenül néz ki Kristen Stewart

diétafogyásfogyókúragasztroKristen Stewarttáplálkozás
0

Írta: and

Mivel a hollywoodi sztárok a vörös szőnyegen és a magazinokban mindig olyan tökéletesen néznek ki, gyakran

Mivel a hollywoodi sztárok a vörös szőnyegen és a magazinokban mindig olyan tökéletesen néznek ki, gyakran meglepődünk, ha a hétköznapokban slamposan kapják őket lencsevégre a fotósok. Persze, tudjuk, ők is csak emberek, de Kristen Stewart friss képeit látva azért így is magasra emeltük a szemöldökünket…

A 23 éves színésznőt ugyanis a megszokottnál is hanyagabb szerelésben kapták lencsevégre, amikor egyik barátnőjével ugrott be egy Los Angeles-i szupermarketbe. Kristen farmert, kapucnis dzsekit, inget és pólót viselt, amit csak egy kissé kopott tornacipővel, dögcédulás nyaklánccal és egy nagy keretes szemüveggel dobott fel.

Rajongóit megosztották a képek, és bár a többség szerint a híresség így is jól néz ki, azért bőven vannak olyanok, akik ezt kétségbe vonják. Az egyik brit weboldal olvasói közül is jó páran kifogásolják, hogy a színésznő ennyire nem ad magára, egyesek azt is megkérdőjelezik, hogy zuhanyozik-e egyáltalán.

Mások pedig azt pedzegetik, vajon mikor jön a coming out a pasisan öltözködő, folyton csak a barátnőjével lógó sztárnál. Megint mások viszont annak örülnek, hogy nem látni már annyi dohányos képet a Twilight mozik Bellájáról – a színésznő egészségének bizony jót tenne, ha végleg le tudná tenni a cigit.

Kristen elmondása szerint régóta tudatosan figyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra, nemcsak azért, hogy megőrizze vékonyságát, hanem azért is, mert tudja, óvnia kell egészségét. A Twilight-filmek felvételei során fokozatosan kezdett ügyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és ne hagyjon ki egy főétkezést sem.

A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatásán pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott: több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig kedvenc üdítője, a light kóla helyett grapefruitlevet iszogatott. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta anno a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.

kristen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznőnek az sem szegte kedvét, hogy a szerep kedvéért meg kellett tanulnia szinte férfiként verekedni, küzdeni. „Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el.

„Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – tette hozzá.

A katonai táborba is beillő edzések után Kristen rendszerint jógázott, és lovaglóedzéseken is részt kellett vennie. De ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X