Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz a lányokat szereti?

Cameron Diaz a lányokat szereti?

Cameron Diazdiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Cameron Diaz a rajongók szerint a világ egyik legdögösebb színésznője, aki a földkerekség legjobb

Cameron Diaz a rajongók szerint a világ egyik legdögösebb színésznője, aki a földkerekség legjobb pasijaival randizott – gondoljunk csak Justin Timberlake-re vagy a sztársportoló Alex Rodriguezre. Imádja a férfiakat, és ők is imádják őt – épp ezért ért sokakat elég váratlanul a 41 éves színésznő legutóbbi interjúja.

Ebben arról is beszélt az egyik népszerű magazin külföldi kiadásának, hogy odavan a nőkért. „A nők abszolút gyönyörűek! És azt hiszem, minden lány életében eljön egy olyan pont, amikor szexuálisan is vonzódik egy másik nőhöz. Szerintem természetes dolog kapcsolódást és nagyrabecsülést érezni más, gyönyörű nők iránt” – nyilatkozta.

Cameron nem először beszélt arról, hogy tudna más nők iránt szexuális vonzódást érezni, és mégsem lenne leszbikus: 2010-ben már kijelentette mindezt, akkor is eléggé meglepve azokat, akik hallották vagy olvasták a szavait. 

A nőket tehát gyönyörűnek tartja, de a női irigység ismeretlen fogalom számára – legalábbis saját részéről. Úgy gondolja, ez nem lenne helyén való érzés, hiszen inkább arra kell koncentrálnia, ami őt tud, ahelyett, hogy másoktól irigyli el, ami az övéké.

A 41 éves sztár a hiúságról és az öregedésről is őszintén beszélt. Elmondása szerint nagyon hiú tud lenni, de kézben tartja ezt a dolgot, és igyekszik nem túlzásba vinni. „Ami pedig az öregedést illeti, kifejezetten örülök, hogy végre még érdekesebb szerepeket kapok. Az idősebb női szerepek szerintem a legjobbak egy színésznő számára. A naivák már nem kapnak ilyeneket, sőt, szerintem igazából sosem kaptak jó szerepeket” – tette hozzá.
 
Persze ha nem csak szakmai értelemben nézzük a dolgokat, valószínűleg Cameront is megviseli, ha gyűröttebben ébred, vagy lát egy-egy olyan kis ráncot, ami előzőleg nem volt ott az arcán. A negyvenedik születésnapja környékén azt mondta, nem csinál ügyet az öregedésből, sőt, az idő előrehaladtával úgy érzi, elégedettebb és hálásabb lett, mint mondjuk húszas éveiben volt.

Ehhez persze hozzá kell tennünk, hogy minden bizonnyal jobb formában is van, mint 10-15 éve volt. Nem túlzás azt állítani, hogy ő Hollywood egyik legsportosabb színésznője, hiszen imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel.

cameron2.jpg ()Az edzőteremben rendszerint izmos karjait, hasizmait és milliók által irigyelt lábait tökéletesíti. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

A színésznő manapság már arra is ügyel, hogy mi kerül a tányérjára, azonban nemrég egy interjúban bevallotta, ez nem volt mindig így: korábban gyakran fogyasztott gyorséttermi kosztot és sört, ha épp ahhoz volt kedve. „Manapság már nem eszem sült kajákat, sem fehér ételeket, ehelyett tudatosan étkezem – mondta a szőke világsztár, majd hozzátette – megfelelően kell táplálni a testünket, és mindig észben kell tartani, mi a legjobb nekünk.”

A híresség ennek jegyében általában sovány húst fogyaszt, például csirkemellet vagy halat, de nem veti meg a rákot, vagy a steaket sem. Emellett, mivel kiváló szakács, szívesen süt-főz otthon is. „Imádom a citromos fokhagymás csirkét brokkolival, mert nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. De olykor szívesen eszem sertésbőrkét is. Tudom, nem a legdiétásabb nasi a világon, de egyszerűen imádom” – tette hozzá. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X