Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért futott zátonyra Gwyneth Paltrow házassága

Ezért futott zátonyra Gwyneth Paltrow házassága

diétafogyásfogyókúragasztroGwyneth Paltrowtáplálkozás
0

Írta: and

11 év. Ennyi ideig voltak házasok, és most különválnak – Gwyneth Paltrow és Chris Martin a napokban

11 év. Ennyi ideig voltak házasok, és most különválnak – Gwyneth Paltrow és Chris Martin a napokban jelentették be, hogy a válás mellett döntöttek, amit szeretnének a lehető legbékésebb és legbarátibb keretek közt intézni. 

Ezt támasztja alá az is, hogy a híres színésznőt és a Coldplay énekesét nemrég együtt fotózták le, és a képeken is látható, mennyire jól érezték magukat együtt. Gwyn végig mosolygott, sőt, jókat nevetett Chris viccein, aki szintén nem tűnt búskomornak.

Barátaik szerint a sztárpár példamutatóan kezeli a válást, már amennyire az emberek jól kezelhetik az ilyesmit… egy külföldi weboldal úgy tudja, gyors válásra készülnek, mert gyakorlatilag nincsenek konfliktusok, és a gyerekfelügyeleten sem fognak hosszasan civakodni.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy ha nincsenek konfliktusaik, akkor egyáltalán miért válnak el. Nos, a legvalószínűbb ok, hogy eltávolodtak egymástól, illetve – ahogy arról korábban a WellnessCafe is beszámolt, teljesen mást akarnak, más dolgok és más-más célok lettek számukra fontosak az elmúlt hónapok során.

Chris például nagyon kötődik Európához, és szeretné, ha felesége és két gyerekük, Apple és Moses európai iskolákba járna, Gwyneth-nek viszont hiányzik Amerika, és maga mellett szeretné tudni csemetéit, ezért el sem tudná képzelni, hogy mondjuk egy angliai magániskolában taníttassák őket.

Megvannak tehát az ellentéteik, ugyanakkor a két híresség szereti egymást és a gyerekeiket, és igyekeznek megkímélni mindenkit a fájdalmaktól. „Sokan szeretnék, ha robbannának, ha ez az egészet csúnyán intéznék, de ők kedvesek, nagylelkűek. Szeretik egymást, törődnek a másikkal” – mondta a válás kapcsán Gwyn barátnője, Cameron Diaz. Majd hozzátette: attól, hogy nem akarnak együtt maradni, még nem kell marakodniuk, vagy utálniuk a másikat.

Gwyneth-nek és rajongóinak most valószínűleg furcsa, hogy nem filmjei és egészséges életmódja miatt írnak róla, amiről egyébként majdnem olyan ismert, mint karrierje miatt. A színésznő alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé.

gwyn2.jpg ()És még egy fontos szabályt követ, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, Gwyneth úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

A színésznő nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X