Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna már csak így tud harcolni az öregedés ellen?

Madonna már csak így tud harcolni az öregedés ellen?

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Sokan biztosak abban, hogy Madonna képtelen elfogadni az öregedést, de az Instagramnak köszönhetően egyelőre még

Sokan biztosak abban, hogy Madonna képtelen elfogadni az öregedést, de az Instagramnak köszönhetően egyelőre még meg tud úgy jelenni rajongói előtt, hogy évekkel fiatalabbnak tűnjön a koránál.

Ez a szerencsés megvilágításnak és az alkalmazással használható különféle filtereknek köszönhető, amikkel a pop királynője ügyesen trükközik. Ráadásul kihívóbb ruhákat visel, mint kortársai, amikben egyesek szerint nevetségesen fest, mások szerint viszont szintén éveket tud „csalni” az egyébként 55 éves énekesnő.

Egy brit lapban pedig nemrég azt olvastuk, hogy a világsztárt New Yorkban tetőtől talpig beöltözve kapták lencsevégre. Ennek egyik oka persze lehet az Amerika keleti partjainál tomboló szélsőséges időjárás, de akár az is, hogy természetes fényben, Instagram filterek nélkül már nem szívesen vállalja önmagát.

A hírességet viszont elmondása szerint nem érdeklik a találgatások, sem a rosszindulatú emberek vagy a gyűlölködők. „Kinevetem a gyűlölködőket, akik arra fordítják az energiájukat, hogy megpróbálnak az előítéleteikkel és félelmeikkel korlátozni és megbélyegezni” – írta egyik Instagram fotója alá a sztár.

Majd arra kért mindenkit, hogy ne fecséreljék ilyesmire a drága idejüket, és gonoszkodás helyett inkább törődjenek olyan emberekkel és dolgokkal, akiket és amiket igazán szeretnek, mert az éri meg igazán.

És hogy mit szeret igazán Madonna? Több dolgot is, például a gyerekeit, a szabadságát, a karrierjét, és természetesen az egészséges étkezést és a rengeteg mozgást is. Személyi trénere, Nicole Winhoffer egy tévéműsorban elmondta, hogy a sztár önfegyelmének, szigorú étrendjének, mozgásnak, kreativitásnak, jó egészségének és sok pihenésnek köszönheti csúcsformáját.

Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

madonna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Madonna új „csodadiétája”

Sajtóhírek szerint az énekesnő is az új hollywoodi csodafogyókúra, a vérfarkas diéta rajongója. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X