Főoldal > AKTUÁLIS > Miért hunyt el Peaches Geldof?

Miért hunyt el Peaches Geldof?

diétafogyásfogyókúragasztroPeaches Geldolfsztártáplálkozás
0

Írta: and

Néhány napja az egész világot megdöbbentette a hír, hogy Peaches Geldof elhunyt. Sir Bob Geldof lánya

Néhány napja az egész világot megdöbbentette a hír, hogy Peaches Geldof elhunyt. Sir Bob Geldof lánya mindössze 25 éves volt, és rockzenész férje, Thomas Cohen mellett két kisgyermeke gyászolja: a 23 hónapos Astala és az egyéves Phaedra.

Egyelőre mindenki csak találgatni tud, hogy mi okozta a sztár halálát. Csupán annyi biztos, hogy a rendőrség nem talált drogokat az otthonában, testén nem látszódtak külső sérülések, és öngyilkosságra utaló jel sem volt, Peaches búcsúlevelet sem hagyott.

A halál okát igazságügyi orvos-szakértő tisztázza majd, aki egyelőre azt vizsgálja, hogy természetes halált halhatott-e a modell-műsorvezető. De persze az emberek már találgatnak: egyesek szerint szinte biztosan valamiféle drog állhat a háttérben, még akkor is, ha a híresség otthonában nem találtak ilyesmit, mások szerint viszont sokkal valószínűbb, hogy Peaches soha nem gyógyult ki teljesen étkezési zavaraiból, melyek végül felemésztették a szervezetét.

Egy külföldi weboldal azt írja, a halála előtti hetekben, hónapokban 23 kilót fogyott. Rajongói nagyon aggódtak érte, sokan pedig ijesztően soványnak titulálták. Peaches a múltban több veszélyes diétát is kipróbált, melyek közül a legelképesztőbb valószínűleg az volt, amikor csak és kizárólag zöldségleveket fogyasztott – egy hónapon át. „Veszek néhány zöldséget, leturmixolom őket. Ezt iszom egy hónapon át, naponta háromszor” – árulta el.

peaches2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem igazán van akaraterőm, de a turmixolással kapcsolatban valahogy kitartok. És amint leadtam azt a plusz 5-10 kilót, amit le akarok, megint csipszen és sült krumplin fogok élni” – tette hozzá akkoriban. És bár tényleg lefogyott 10 kilót, ezt a fogyókúrát sem a szakértők, sem mi nem ajánljuk senkinek, akinek tartósan is fontos az egészsége.

„Egyébként nagyon szeretek enni, szóval megnyugtatnék mindenkit: nem vagyok anorexiás, és egyéb étkezései zavaraim sincsenek” – magyarázkodott. Egy másik interjúban pedig elárulta, hogy az anyaság megváltoztatta, és már egy ideje nem a bajt keresi, hanem a nyugalmat és szeretetet, amit családja ad meg neki.

62 éves édesapja is azt írta róla, hogy elképesztő volt látni, hogyan változott a lánya bajkeverő tiniből gondos, két lábbal a földön álló anyukává. „De Peaches meghalt. A fájdalomnál is jobban fáj az elvesztése. Ő volt a legvadócabb, legviccesebb, legokosabb, legszellemesebb és legbolondosabb mindnyájunk közül” – tette hozzá Sir Bob Geldof.

Megérezte halálát?

Peaches utolsó fotója, amit az Instagramon tett közzé, még egészen pici korában készült róla: anyukája, a 2000-ben elhunyt Paula Yates tartja őt a karjában. Néhányan úgy gondolják, Peaches megérezhette, hogy közel a vég, és nem véletlen, hogy éppen ezt a képet választotta ki vasárnap – csak néhány órával azelőtt, hogy elhunyt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X