Főoldal > AKTUÁLIS > Vágások csúfítják Jennifer Aniston gyönyörű arcát

Vágások csúfítják Jennifer Aniston gyönyörű arcát

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Anistont sokan az egyik leggyönyörűbb hollywoodi színésznőnek tartják, akinek nemcsak alakját, hanem

Jennifer Anistont sokan az egyik leggyönyörűbb hollywoodi színésznőnek tartják, akinek nemcsak alakját, hanem haját és arcbőrét is irigylésre méltónak gondolják. Ezért lepte meg igazán a világot, így minket is az a néhány fotó, ami a napokban került fel az internetre.

A képeken jól látszik, hogy Jen arcát, állát és nyakát sebhelyek csúfítják el, mintha korábbi vágások nyomai volnának. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a róla szóló cikkekből kiderül, hogy a 45 éves színésznő csupán új filmje, a Cake forgatása miatt vállalta az elcsúfítást.

A jelenetek felvételét állítólag nagyon élvezte, a forgatásra pedig – az egészséges életmód nagy híveként – egy nagy üveg vízzel érkezett. Az egyik brit lap munkatársai szerint ez nem véletlen, ugyanis a víz nem volt más, mint Smartwater, aminek a világsztár a reklámarca lett.

A víz különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják, mely elkülöníti, tisztítja, majd újra csoportosítja a víz molekuláit, ezáltal még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak.

Jen egyébként is nagyon odafigyel az egészségére, és arra, hogy mindenből a lehető legjobbat biztosítsa magának: havi 4 millió 400 ezer forintnak megfelelő dollárt költ csak szépségápolási szerekre, ennek negyedét szánja bőrápolásra.

Ételekből is a legjobbat kapja: heti 225 ezer forintos kosztpénzén két séf készíti el neki a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételeket. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de nagyon szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

jennifer2.jpg ()„Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal. Most épp nem vagyok a legjobb formámban, mert volt egy térdsérülésem, ami miatt kímélnem kell magam. De jól van ez így. Néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – mondta nemrég egy interjúban a világsztár.

Hawaii-on megy férjhez

Bár az utóbbi hetekben, hónapokban gyakran hallhattunk arról, hogy a színésznő kapcsolata válságba jutott vőlegényével, Justin Theroux-val, máris itt a cáfolat: Jen sajtósa a napokban közölte, hogy a pár meghitt esküvőt tervez, és azt, hogy Hawaii-on kelnek egybe. Azért éppen ott, mert az eljegyzést is ott tartották meg, így szép emlékekkel, illetve szép reményekkel térnek vissza a szigetekre.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X