Főoldal > AKTUÁLIS > Zokniban flangált az utcán Teri Hatcher

Zokniban flangált az utcán Teri Hatcher

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozásTeri Hatcher
0

Írta: and

Teri Hatcher sokakat meglepett, amikor zokniban mászkált egy benzinkúton. A Született feleségek színé

Teri Hatcher sokakat meglepett, amikor zokniban mászkált egy benzinkúton. A Született feleségek színésznőjét a napokban egy benzinkúton fotózták le, amikor tankolt Audi Q7-esébe, majd le is mosta a járgányt.

A sztár valószínűleg sietett, vagy fájhatott a lába, emiatt nem húzta fel sportcipőjét, mások viszont úgy gondolják, Terit egy kicsit sem érdekelte, hogy van-e a lábán valami, illetve mások véleménye, és a fotósok sem nagyon izgatták.

Talán abban reménykedett, hogy ezzel divatot teremthet? Vagy abban, hogy senki sem fogja észrevenni a cipő hiányát, mert mindenki sportos alakját szemléli majd? Végül is nem sokat tévedett, hiszen az internetezők nagy része először azt szúrta ki, hogy a híresség bizony remek formában van.

Az idén 50. születésnapját ünneplő színésznő a közelmúltban beleszeretett a cross fitbe, ami nőies alakját még izmosabbá változtatta. Ez a mozgásforma nemcsak azért jött be Terinek, mert egyesíti kedvenc gyakorlatait, hanem azért is, mert rövid idő alatt is teljesen átmozgatja a testét, és a súlyzós gyakorlatoknak köszönhetően karjait és lábait látványosan izmosabbá formálta. 

Teri egyébként mindig is szeretett sportolni, elmondása szerint csupán arra kellett és kell ügyelnie, hogy a mozgás ne váljon számára monoton időtöltéssé, és megfelelően tudja magát motiválni sportolás előtt és –közben is. „Ma már nincs problémám a konditermekkel, és szívesen megyek túrázni is, de könnyen elunom magam mozgás közben” – nyilatkozta régebben.

Talán ezért próbálta ki a hétköznapi mozgásformának korántsem nevezhető rúdtáncot is, ahol hetente néhány alkalommal, 30 percen át nemcsak a nőiességét élhette meg igazán, hanem az egész testét átmozgathatta – különös tekintettel a láb, a fenék és a kar izmaira.

teri2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A világsztár olykor más újdonságokat is kipróbál, korábban például egy triatlon versenyen is elindult, hogy segítsen pénzt gyűjteni az egyik Los Angeles-i gyermekkórháznak. A versenyre több kerékpározással készült fel. Hetente három-négy alkalommal tekert bringával a munkahelyére, így szerinte a versenyszámok közül végül a futás bizonyult a legkeményebb próbatételnek. 

Ami az étkezést illeti, a híresség nem fogyózik, inkább az átgondolt, megtervezett diétákban és a mértékletesség elvében hisz. Asztalára gyakran kerül párolt hal vagy grillcsirke friss zöldségekkel, de szívesen fogyaszt tonhalat és zabkását is.

A nasikkal és édességekkel óvatos, ám egy interjúban bevallotta, hogy a csokoládéval leöntött banánszeletek a gyengéi, gumimacikkal. Ezt a meglehetősen kalóriadús, „édes kényeztetést” tehát néha engedélyezi magának, de nem feledkezik meg arról, hogy a pluszkalóriákat később le kell mozognia.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X