Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie veszélyes diétával fogy

Angelina Jolie veszélyes diétával fogy

angelina joliediétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Angelina Jolie-ról időről időre felröppennek olyan hírek, melyek szerint túlságosan sovány, és vesz&

Angelina Jolie-ról időről időre felröppennek olyan hírek, melyek szerint túlságosan sovány, és veszélyben az egészsége. Mivel új filmje, a Maleficient párizsi sajtórendezvényén, és a Normal Heart című mozi New York-i premierjén is nagyon soványnak tűnt, rajongói most is azt pedzegetik, hogy valami nincs rendben a színésznővel.

Az egyik amerikai magazin pedig azt is tudni véli, milyen diétával lesz egyre vékonyabb a világsztár. „Angie mindig is odavolt a magvakért és az egészséges gabonafélékért, de az utóbbi időben ezt újabb szintre fejlesztette: szinte csak madáreleségen él, tehát olyan apró magvakat eszik, amik szerinte máshol fel nem lelhető tápanyagokat tartalmaznak, emellett a bőrét is ragyogóvá teszik” – idézte a sztár egyik névtelenségbe burkolózó ismerősét a lap.

A forrás hozzátette, szerinte nem az a baj, hogy a színésznő ezeket a magvakat fogyasztja, hanem az, hogy diétája egyáltalán nem kiegyensúlyozott, vagyis nem fogyaszt elég húst, zöldséget, gyümölcsöt, jó szénhidrátot, sem egészséges zsírokat. 

Ráadásul a hírek szerint ismét túlhajtja magát: ha épp nem dolgozik, humanitárius feladatait vagy a gyerekei dolgait intézi – saját magára szinte egyáltalán nincs ideje. Brad Pitt is nagyon aggódik érte, állítólag többször is megkérte már szerelmét, hogy vigyázzon magára, hiszen neki és a gyerekeknek is szükségük van rá.

Angelina elmondása szerint viszont minden rendben van vele. Úgy érzi, megtalálta a helyét, a párját, az életfeladatait, és egy ideje már fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót.

Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni tenni az asztalra. Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. Amíg viszont magvakon él, nagyon valószínű, hogy ezeket a kedvenceit is megtagadja magától…

angelina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Angelina és a feltöltődés

Bár az utóbbi időben ismét rengeteget utazik, dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. Legutóbb decemberben fotózták le őket egy hangulatos hajókiránduláson, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Valószínűleg ilyen eseményből kellene még több, hogy a színésznő elsősorban ne a diétákra, hanem a szeretteire és a szép élményekre tudjon koncentrálni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X