Főoldal > AKTUÁLIS > Betegesen sovány és megőszült Nicole Richie

Betegesen sovány és megőszült Nicole Richie

anorexiadiétaegészségfogyókúragasztroNicole Richiesoványsztár
0

Írta: and

Nicole Richie mindig is megosztó személyiség volt: akadtak, akik szerették, de olyanok is, akik soha nem bírt&

Nicole Richie mindig is megosztó személyiség volt: akadtak, akik szerették, de olyanok is, akik soha nem bírták. Az utóbbi időben viszont szinte mindenki egy emberként aggódik érte, hiszen – egyesek véleménye szerint – évek óta nem nézett ki ennyire rosszul.

A kétgyerekes sztáranyuka az utóbbi hónapokban ismét nagyon lefogyott: egy brit lap internetes oldala arról ír, hogy már csak 38 kiló. Ennek ellenére sem változtat drasztikus diétáján, mely szerint állítólag mindössze napi 600 kalóriát visz be a szervezetébe. Ez elképesztően alacsony kalóriamennyiség, a szükséges adag alig harmada.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Nicole diétájának lényege, hogy egész álló nap csak napraforgómagot és zellert eszik, egy kis gyümölcs- vagy zöldséglével. Ha pedig rátör az éhség, rágózik, mivel a mentolos íz csillapítja az éhségérzetet.

Arról, hogy a sztár miért kezdett bele ebbe a diétába, senki sem tud, de a rajongók nagyon aggódnak érte. Mások viszont inkább szeretnék felrázni a 32 éves reality sztárból lett dizájnert, hiszen ha így folytatja, megbetegszik, vagy még rosszabb is történhet vele.

Nemrég például, amikor New Yorkban lefotózták, a rajongók elszörnyedtek, hiszen kedvencük törékenynek és gyengének tűnt, fekete ruhái pedig jól láthatóan lógtak rajta. Szürke kabátját a vállára terítette, amiben szinte elveszett, annyira aprócska és sovány.

Amikor pedig barátnőjével, Cameron Diazzal kutyáikat sétáltatták Los Angelesben, állítólag szinte senki sem ismerte fel Nicole-t. Ebben talán az is közrejátszott, hogy a sztár őszesre festtette a haját, ami sokak szerint tovább ront a kinézetén.

nicole2.jpg ()De vajon mi lehet Nicole soványságának hátterében? Valószínűleg komoly problémák. Ismerősei szerint rengeteget dolgozik, emellett rá maradnak a gyerekek és egyedül intéz mindent, mivel férje, a Good Charlotte zenekarból is ismert Joel Madden Ausztráliában forgatja a The Voice tehetségkutató helyi adásait.

A hírességről ráadásul azt beszélik, borzasztóan féltékeny, és folyamatosan ellenőrizgeti férjét, nehogy megcsalja őt. Korábban Delta Goodrem miatt voltak kiakadásai, aki Joel mellett a Voice másik mestereként ült a forgószékek egyikében, de az ő kiszállása után sem csillapodott, sőt, Kylie Minogue érkezésével állítólag csak még hangosabb jeleneteket rendez, ha felhívja a férjét.

A házassága miatti aggodalmak és stressz pedig hozzájárul ahhoz, hogy szinte egyáltalán nincs étvágya, és olykor aludni sem tud. „A testzsír-százaléka viszont már aggasztó. Sürgősen híznia kell, ha el akarja kerülni, hogy szörnyű dolgok történjenek vele” – mondta az egyik külföldi lap megkérdezésére egy dietetikus szakértő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X