Főoldal > AKTUÁLIS > Dögös vörös bugyiban mutogatta magát Dita Von Teese

Dögös vörös bugyiban mutogatta magát Dita Von Teese

diétaDita Von Teesefogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Dita Von Teese neve neked is biztosan az erotikát, a szexualitást és a bujaságot juttatja eszedbe, ami nem is vé

Dita Von Teese neve neked is biztosan az erotikát, a szexualitást és a bujaságot juttatja eszedbe, ami nem is véletlen: a sztár évek óta dolgozik dögös imázsán, és gyakran bizonyítja, hogy bizony a negyedik iksz felett is ő a világ egyik legszexisebb táncosnője.

A híresség legutóbb azzal a fotósorozatával került a figyelem középpontjába, amin legújabb fehérnemű-kollekcióját reklámozza. Dita magabiztosan pózol a fekete, bézsszínű és vörös fehérneműkben, melyek szaténból készültek, csipkerészletekkel.

„Szeretem a szatén és a csipke kontrasztját. Emellett egy olyan elegáns és sima anyagú melltartót akartam a kollekciómba, ami tökéletes tartást biztosít” – nyilatkozta a 41 éves burleszk táncosnő és modell.

Elmondása szerint ezekben a fehérneműkben a nőknek pillanatok alatt szuperebb lesz az alakja, mivel kiemelik a melleinket, és megfelelően alá is támasztják azokat. Ez pedig a helyes testtartást is nagyban segítheti. 

Ditának sokak szerint nincs is szüksége csodafehérneműre ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki, neki azonban ezek a részletek is fontosak. Emellett persze odafigyel a helyes étkezésre és a rendszeres sportra is, ami napjainkra már az élete részévé vált.

Általában nem a három főétkezést, hanem öt-hat kisebb étkezést igyekszik beiktatni minden nap, arra ügyelve, hogy ne éhezzen meg túlságosan, ami nála is elképesztő kalóriadús dolgok megkívánásához vezetne. Az étkezések során rendszerint hús, halak, tojás, zöldségek, gyümölcsök, saláták kerülnek a tányérjára.

Semmit sem von meg magától drasztikusan, még a tésztát és a csokit sem, de a 160 cm magas sztár egy dolgot jó pár éve elhatározott: nem fogyaszt telített zsírsavakat tartalmazó ételeket, például hamburgert, pizzát vagy kolbászt, illetve nem visz be a szervezetébe kristálycukrot. „Ha nem kérsz belőle, a szervezeted egy idő után nem fogja követelni – mondta. – Én már 15 éve nem ittam cukrozott, szénsavas üdítőt” – árulta el egy interjúban.

article-2612270-1D51887500000578-956_634x937.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami pedig a sportolást illeti, Dita úgy véli, nem árt néha egy kicsit kreatívabban gondolkodni a mozgásról. Elmondása szerint ő Pilatesre és lovagolni jár rendszeresen, de sokkal jobban szeret egy jó szeretkezéssel vagy sztriptízzel izzadni. Utóbbit minden héten négyszer két órán át gyakorolja. „Hihetetlenül hajlékonnyá és erőssé teszi az egész testet, emellett sokkal nőiesebbnek is érzem magam tőle” – árulta el korábban.

Dita kedvenc smoothie-ja

Dita büszke az alakjára, és másoknak is szeretne abban segíteni, hogy a lehető legjobb formába lendüljenek: korábban megosztotta rajongóival kedvenc smoothie-jának receptjét is. „Spenót, kelkáposzta és zöld leveles zöldségek kellenek hozzá. Ezeket olykor csak leturmixolom, máskor úgy készítek smoothie-t, hogy gyümölcsöket is adok hozzá. Reggelire vagy tízóraira fogyasztom, így egész délelőttre feltölt energiával” – mondta egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X