Főoldal > AKTUÁLIS > Edzés: nem, csoki: igen! Mi Blake Lively bombaformájának titka?

Edzés: nem, csoki: igen! Mi Blake Lively bombaformájának titka?

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Blake Lively-ról meglepő dolog derült ki: a Pletykafészek sztárja nem szereti az edzőtermeket, viszont a csokit imá

Blake Lively-ról meglepő dolog derült ki: a Pletykafészek sztárja nem szereti az edzőtermeket, viszont a csokit imádja. Ha viszont messziről elkerüli a konditermeket, sőt, minden héten befal néhány tábla csokoládét, mégis hogyan lehet ilyen szuper az alakja?

A hírességnek erre is megvan a magyarázata. „Gyakran előfordul, hogy a lapok nem idézik pontosan, amit mondok, vagy a nyilatkozatom fele lemarad valahogy. Ezért tűnhet úgy, hogy edzés helyett csokival őrzöm a vonalaimat, pedig ez nem így van” – mondta.

„Nem szeretem az edzőtermeket, ezért más lehetőségeket találok a mozgásra. Táncolok, túrázom vagy bicajozom, illetve a természetben szinte bármilyen sportot örömmel kipróbálok. Szeretek minél több új tapasztalatot gyűjteni, legyen szó bármiről, akár új sportágak kipróbálásáról is” – tette hozzá.

Blake számára a tápláló ételek is fontosak. Reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket eszik. A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart: egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik, méghozzá lassan, élvezettel. Ez elég az ízlelőbimbóknak, és nem is jelent túl sok pluszkalóriát.

A sztár kedvenc szomjoltója a szénsavmentes ásványvíz, de friss zöldség- és gyümölcsleveket is szívesen facsar magának. Ezzel nemcsak a vitaminbevitelét oldja meg ügyesen, hanem fel is frissítheti önmagát, és egy-egy pohárnyi frissítővel kiválthat egy kis nasit is.

A sportot illetően is legalább ilyen tudatos: Blake heti 4 alkalommal igyekszik sportolni valamit, filmjei előtt pedig tudatosan készül fel egy-egy szerepre: olyankor személyi edző irányítása mellett sportol, általában legyőzve az edzőtermek iránt érzett ellenszenvét.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake olykor a hétköznapokon is használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte megőrzéséhez.

blake2.jpg ()Ami szépségének megőrzését illeti, Blake igyekszik nem túlzásokba esni. Egyszerű hidratáló krémet használ, ami fényvédőt is tartalmaz, a profiktól pedig elleste, hogyan tudja otthon magának is göndöríteni a szempilláit.

Kiegyensúlyozottságát pedig elmondása szerint férjének, Ryan Reynoldsnak köszönheti, illetve annak, hogy szabadidejében a konyhában élheti ki kreativitását – állítólag remek szakács, aki nemcsak finomakat főz, hanem arra is ügyel, hogy az asztalra kerülő étel tápláló legyen.

Blake és az Acai bogyó

A kiegyensúlyozott étkezés mellett Blake Acai bogyó kivonatot is rendszeresen fogyaszt. Ez segíti a test méregtelenítését, fogyasztó hatású, és még a haj, meg a bőr egészségéhez is hozzájárul. Te kipróbálnád?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X