Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a fitneszpopó az internet új sztárja

Ez a fitneszpopó az internet új sztárja

diétafitneszfogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Egészségesnek lenni jó, fittnek lenni pedig egyenesen szuper. Jól tudja ezt Jen Selter is, aki olyan jól é

Egészségesnek lenni jó, fittnek lenni pedig egyenesen szuper. Jól tudja ezt Jen Selter is, aki olyan jól érzi magát a bőrében, hogy úgy érezte, ezt tudatja az egész világgal – Instagram profilján elkezdte megosztani edzéseken és jógaórákon készített fotóit, melyekkel nagyon hamar népszerűvé vált.

A 20 éves New York-i lánynak manapság már 1.3 millió követője van, beleértve profi sportolókat és világsztárokat is, például Rihannát. A hirtelen jött népszerűséget persze élvezi, de akadnak olyan pillanatok is, amikor szívesebben mellőzné a megnövekedett figyelmet.

„Már mindenhol felismernek. Nem is járok már nyilvános edzőtermekbe, mert azonnal felfordulás kerekedik, ha megjelenek. Nem szeretem, ha figyelnek” – magyarázta edzőtermi szokásait az egyik külföldi lap munkatársának.

Jen elismeri, hogy örömmel veszi, ha edzéseivel inspirálhat másokat is, és nem tagadja, örül a rengeteg lájknak. A fotóin leggyakrabban formás, kerek popsija van a középpontban, amit kitartó edzésmunkával formált ilyenné. Néhány fotója elég „mutatós”, de ez őt nem zavarja.

„Nem is teszek fel túl sok olyan képet, amin az arcom lenne látható, ugyanis a követőimet nem az érdekli. Amikor elkezdtem edzeni, láttam, hogy nő a popsim, és ezt lenyűgözőnek találtam” – árulta el.

Feneke mellett követőinek száma is elkezdett növekedni, amikor a testéről tett ki képeket. Amikor már 300 ezernél is többen követték, jelentkeztek a szponzorok is – többek közt olyan nagy cégek álltak mellé, mint a Nike, a Lululemon, a New Balance és a Game Plan Nutrition, akik a mai napig támogatják. 

Persze vannak, akik szerint megérdemelte a népszerűséget, mások szerint viszont csalás lehet a dologban. Megint mások még azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy Jen feneke nem is igazi. Ő viszont határozottan kijelentette, hogy csak az orrát műttette meg.

jen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Zsidó lány vagyok, és nekünk nagy az orrunk. Az orrplasztika nálunk nem nagy dolog, három lányból egynek biztosan volt az ismeretségi körömben” – nyilatkozta a lány, aki plasztika helyett a jövőben is inkább az embereket szeretné motiválni, inspirálni. Szeretné megmutatni, hogy kemény munkával és elszántsággal bárki eljuthat oda, ahová neki már sikerült.

A mamája a legbüszkébb rá

Jen története igazi sikersztori, aminek legjobban az anyukája örül. „Nagyon büszke vagyok rá, mert bár nem akart főiskolára menni, a közösségi médiának köszönhetően híres lett, és az ő pozitív példája rengeteg embernek segíthet” – mondta a büszke mama, Jill Weinstein.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X