Főoldal > AKTUÁLIS > Kirsten Dunst smink nélkül rettenetesen néz ki

Kirsten Dunst smink nélkül rettenetesen néz ki

diétafogyásfogyókúragasztroKirsten Dunsttáplálkozás
0

Írta: and

A hollywoodi sztárok többségére igaz, hogy míg a vörös szőnyegen hercegeknek és hercegnőknek tűnnek

A hollywoodi sztárok többségére igaz, hogy míg a vörös szőnyegen hercegeknek és hercegnőknek tűnnek, a hétköznapokon nem szeretik túlzásba vinni a készülődést, sem a szépítkezést – sőt gyakran az utcára is úgy lépnek ki, mintha egy szempillantásra sem néztek volna tükörbe.

Ebbe a csoportba sorolható Kirsten Dunst is, akit a Met gálán látott tündöklése után legutóbb Londonban kapták lencsevégre, miután megérkezett a Heathrow reptérre. A híresség egyszerű, fekete outfitben távozott a repülőtérről, és persze azt is bárki láthatta, hogy nem visel sminket.

A rajongók egy része szerint ezt jól is tette, hiszen sokkal kényelmesebb így utazni, és egyébként sem kell mindig kikennie magát. Mások szerint viszont jobban járt volna, ha legalább egy kis BB krémet felken, mert arcbőre elég nyúzottnak, színtelennek tűnt. Kirsten biztosan elfáradt a repülőút során – talán ezért próbálta napszemüveggel is takargatni kissé felpuffadt arcát és szemeit.

A 32 éves színésznő egyébként azt mondja, fontos számára az egészsége, amibe az is beletartozik, hogy lehetőség szerint szereti kialudni magát. Ez persze nem annyira lehetséges egy éjszakai repülőjáraton, de szerencsére nem kell minden héten átrepülnie az óceánt…

Ami pedig az egészséges táplálkozást és a rendszeres sportot illeti, Kirsten nem rajong az edzőtermekért, viszont szeret a szabadban sportolni. Kedvencei például az úszás vagy a tenisz, de Pilates gyakorlatokat is szívesen végez a természetben. Emellett imád a barátaival lenni, ezért gyakran mennek együtt olyan órákra, ahol közös élménnyé válik a mozgás – ilyen lehet például egy táncóra.

A színésznő egyébként akkor is szívesen perdül táncra, kedvenc tánc DVD-i segítségével, ha épp utazás vagy napi 12 órás forgatás után kevesebb ideje jut mozgásra. Emellett van még egy trükkje: ha kevesebbet tud edzeni, megnöveli az edzések nehézségi fokát. Például felpattan a futópadra, ahol meredek lejtőt állít be, vagy a szabadban széllel szembe fut.

Olykor pedig üres gyomorral mozog, ami tapasztalatai szerint nagyon hatásos, mert fokozza a zsírégetést. De persze arra mindig figyel, hogy az edzések után hidratálja szervezetét, illetve később egyen is valamit.

kirsten2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Apropó étkezés, a Pókember mozik csinos főhősnője a sav-bázis egyensúly megtartására törekszik a szervezetében, ezért 30%-ban savas, 70%-ban lúgos ételeket igyekszik fogyasztani. Étrendjébe így sok friss zöldség és gyümölcs kerül (ezekből sem mindegyik), de mogyorót, mandulát is rágcsál, és sok szénsavmentes ásványvizet iszik.

„Gyakran eszem, de mindig kis adagokat fogyasztok. A gabonaféléket kerülöm, de ha kenyeret szeretnék enni, akkor azt eszem. Próbálok ésszerűen táplálkozni, és lehetőség szerint minél tovább megőrizni az egészségemet és fittségemet” – mondta egy interjúban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X