Főoldal > AKTUÁLIS > Mischa Barton ráijesztett a rajongókra

Mischa Barton ráijesztett a rajongókra

diétafogyásfogyókúragasztroMischa Bartonsztártáplálkozás
0

Írta: and

Rég hallottunk Mischa Bartonról, de sajnos most sincsenek jó híreink vele kapcsolatban. A 28 éves híress&

Rég hallottunk Mischa Bartonról, de sajnos most sincsenek jó híreink vele kapcsolatban. A 28 éves hírességet legutóbb egy kaliforniai rendezvényen kapták lencsevégre, ahol, bár dögös akart lenni, végül csak rajongóit ijesztette meg.

A színésznő egy földig érő, fekete-fehér mintás ruhában jelent meg az eseményen, ami, ha csak a felső részét nézzük, még egész szexi választás is lehetett volna. Csípőtől lefelé viszont alaktalan szabása miatt teltebbnek mutatta a sztárt a kelleténél, sőt, egyesek szerint az összhatás 10 évet öregített Mischán.

A nagyobb gond viszont sokak szerint abban rejlik, hogy a színésznő egyszer sem mosolyodott el, sőt, tekintetében néhányan ugyanazt az ürességet fedezték fel, mint ami betegsége kezdetén volt rá jellemző. Ezért a rajongók most nagyon aggódnak, nehogy Mischának megint sok legyen a hírnév, a csillogás, és ismét pszichés zavarokkal kerüljön kórházba.

Barátai szerint mindig is elégedetlen volt önmagával, és nem tudta elfogadni a testét, ez vezethetett számos pszichés problémához, öngyilkossági kísérlethez, illetve étkezési zavarokhoz is. A híresség néhány éve még elég sovány volt, 2010-ben pedig már arról cikkeztek a lapok, hogy combjára tetemes súlyfelesleg és narancsbőr is rakódott.

Mischa viszont egy ideig azt állította, hogy teljesen rendben van. 2011-ben már ismét régi formájában állt a kamerák elé. Akkor minden jel szerint visszatért korábbi diétájához. Korábban azt nyilatkozta, hogy bár nem vegetáriánus, rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget, és spenót alapú zöldséglét fogyaszt. Nem rajong a reggeliért, viszont a rendszeres étkezést fontosnak tartja. Emellett elsősorban bőre fiatalságának védelme miatt igyekszik minél több vizet inni, a tejtermékeket viszont kerüli.

mischa2.jpg ()Ami a mozgást és a rendszeres sportot illeti, Mischa egyik barátja még 2009-ben elárulta a sajtónak, hogy a színésznő felvett egy személyi edzőt, mert mielőbb szeretett volna topformába lendülni. Ha később abba is hagyta a rendszeres edzést, 2011-ben ismét gyakran kapták őt lencsevégre kedvenc edzőterme környékén, ahol egy ismerőse szerint főleg súlyzós gyakorlatokkal, lépcsőzőgépen és kick-box edzéssel hozta magát újra formába.

Alakjával egyébként most sincsenek problémák, többen inkább lelki egyensúlya és egészsége miatt aggódnak érte. Ezért javasolnánk neki a természetben is végezhető mozgásformákat, amit egyébként korábban nagyon szeretett, mint például a teniszt, a röplabdát, a görkorit, vagy a kutyasétáltatást.

A Narancsvidék című sorozat sztárja mások szerint azt is jól teszi, ha munkával, illetve újabb szakmai sikerekkel próbálja erősíteni lelkét és önbizalmát. Jelenleg négy munkájával készült el, három mozijának az utómunkálatai végzik, négynek pedig az előkészületei zajlanak. Hajrá, Mischa!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X