Főoldal > AKTUÁLIS > Taylor Swiftet váratlan támadás érte

Taylor Swiftet váratlan támadás érte

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozásTaylor Swift
0

Írta: and

A háziállatok nagyon édesek tudnak lenni, de néha kiszámíthatatlanná válnak, és

A háziállatok nagyon édesek tudnak lenni, de néha kiszámíthatatlanná válnak, és olyankor támadnak ránk, amikor erre a legkevésbé sem számítunk. Taylor Swift cicája is így tett, nem kis megdöbbenést okozva híres gazdijának.

„A pillanat, amikor a macskád lazán odasétál hozzád, majd egyszer csak MEGTÁMADJA az egyedi Oscar de la Renta szaténruhádat, miközben a Met gálára próbálsz…” – írta az esetről a még mindig meglepett Taylor rajongóinak a Twitteren.

Szerencsére Meredith, a lógófülű macsek nem tett túl nagy kárt a gyönyörű ruhában, vagy legalábbis semmi olyat nem csinált, amit ne lehetett volna azonnal helyre hozni, mivel a világsztár ebben a ruhában tündökölt a Met gálán.

A rendezvény után pedig fekete-fehér cicás balerinacipőben lépett utcára, amit látva az egyik brit napilap internetes oldalán azzal viccelődött az egyik újságíró, hogy akkor biztosan megbocsátott a cicusnak.

Taylor persze imádja a macskáját, és valószínűleg képtelen lenne haragudni rá – ugyanúgy hozzátartozik a mindennapjaihoz Meredith szeretgetése, mint a zene, vagy mondjuk egy finom reggeli, ebéd, vagy vacsora.

A fiatal sztárról korábban azt írták a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.

Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta.

taylor2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 24 éves énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.

Majd hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és állítólag a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.

Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X