Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Zac Efron

A hét wellness pasija: Zac Efron

celebedzésmozgáspasisztártáplálkozáswellness
0

Írta:

Honnan ismerheted? A még mindig csak 26 éves szívtipró a High School Musical-ben vált ismertté, ahol sz&

Honnan ismerheted?

A még mindig csak 26 éves szívtipró a High School Musical-ben vált ismertté, ahol színészi és énekesi képességeit is megcsillogtathatta. Kisfiús mosolyával és sármjával szinte minden tinilányt levett a lábáról annak ellenére, hogy köztudottan egy párt alkotott szereplőtársával, Vanessa Hugdens-szal. A zenés filmnek köszönhetően a srác karrierje szépen ívelt felfelé, és olyan filmekben is szerepet kapott, mint a Charlie St. Claude halála és élete, a Megint 17, vagy a Nicolas Sparks könyvéből adaptált Szerencsecsillag, melyben egy háborút megjárt katonát alakít.

zac2.jpg ()Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos mosolya van, még mindig szemtelenül fiatal, és odafigyel magára. A Szerencsecsillag főszerepe kedvéért 4 hónap alatt teljesen kigyúrta a testét és 18 kiló izmot pakolt magára. Kőkeményen edzett, a legdurvább Navy Seal (tengerészgyalogos) edzéseket végezte, hogy hiteles lehessen a háborús hős szerepében.

Tudtad róla?

Nemsokára dzsungelharcosnak áll: a nagy túlélő, Bear Grylls oldalán mindenféle extrém kalandban és kihívásban lesz része a Running Wild című új műsorban – a nézők valószínűleg a srác kidolgozott felsőtestét is megcsodálhatják az izzasztó próbák során.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X