Főoldal > AKTUÁLIS > Bugyiban ment kutyát sétáltatni Lady Gaga

Bugyiban ment kutyát sétáltatni Lady Gaga

diétafogyásfogyókúragasztroLady Gagasztártáplálkozás
0

Írta: and

Lady Gaga semmit sem csinál úgy, mint az átlagemberek, és ebbe bizony a kutyasétáltatás is

Lady Gaga semmit sem csinál úgy, mint az átlagemberek, és ebbe bizony a kutyasétáltatás is beletartozik. A híres énekesnőt a napokban a kanadai Winnipegben fotózták le, ahol a Manitoba Hotelnél sétáltatta kiskutyáját, Asiát – méghozzá nem is akármilyen szerelésben!
 
A 28 éves sztár egy dögös, fekete magassarkú bokacsizmát és egy bő, piros-fekete kockás inget viselt. Alul pedig semmi mást, csak egy bugyit! Ez mindenki számára nyilvánvalóvá is vált, amikor a szél kissé fellibbentette az ingét…

Az énekesnő egyébként számtalanszor bebizonyította már, hogy nem szégyellős, illetve nem riad meg a szokatlan jelmezektől sem. Ezek egy részét a színpadon hordja, másokat pedig akár utcára is, elmondása szerint ezzel is kifejezve művészetét és alkotói szabadságát.

Vékony alakján szinte minden jól is mutat, ám a rajongók olykor aggódnak, hogy ezt a vékonyságot kedvencük nem teljesen egészséges módszerekkel éri el. Nem ez lenne az első eset nála: korábban kifejezetten egészségtelenül szabadult meg pluszkilóitól, mindent bevetve, a koplaláson át a túlzásba vitt sportolásig.

2009-ben például hatszor került kórházba, mert alig evett valamit, ennek ellenére kemény táncpróbákon vett részt. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

gaga2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.

Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak. Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt.

Gaga viszont azt nyilatkozta az egyik neves külföldi magazinnak, hogy rajta – több popsztárral ellentétben – minden természetes. „Szerintem az, ha bizonytalanságunkat plasztikai műtétekkel mutatjuk ki, sokkal ártalmasabb, mint a testünk művészeti céllal történő módosítása” – nyilatkozta az énekesnő, valószínűleg azokra a korábbi fotóira célozva, melyeken szarvakkal látható.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X