Főoldal > AKTUÁLIS > Cheryl Cole különös dolgot villantott

Cheryl Cole különös dolgot villantott

diétaegészségfogyásgasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Cheryl Cole nagy visszatérése nemcsak azért sikerült keltett elég nagy visszhangot, mert Crazy Stupid Love cí

Cheryl Cole nagy visszatérése nemcsak azért sikerült keltett elég nagy visszhangot, mert Crazy Stupid Love című dala sokak szerint eléggé fülbemászó, hanem azért is, mert az énekesnő szexi táncával is elkápráztatta rajongóit, illetve még egy meglepetéssel szolgált.

cheryl2.jpg ()Amikor a dalhoz készült klipben hátat fordít a kamerának, jól látszik dögös tetkója, ami gyakorlatilag elfedi a derekát. Persze vannak, akiknek nem tetszik, mások viszont úgy érzik, ez is azt mutatja, hogy az énekesnő 30 évesen szexibb és vagányabb, mint valaha.

A klipben az is jól látszik, hogy Cheryl az utóbbi hónapok során sem hanyagolta el az edzőtermet: alakja vékony, ugyanakkor nőiesen izmos, ami tánc közben különösen megragadja a férfiak figyelmét, de még a lányokét is!

A brit híresség korábban elárulta, milyen étrenddel formálta és erősítette a testét. „A bootcamp edzőtáborokban is alkalmazott étrendet követem: naponta ötször, kis adagokban eszem proteindús ételeket, ami lehet például tojás, vagy sovány csirkemell. Emellett jéghideg vizet iszom, hogy ezzel is felpörgessem az anyagcserémet” – mondta.

Cheryl korábban a vércsoport-diétát követte, és tiltólistára tette a cukros ételeket, még a csokinak is ellenállt. Később viszont rájött arra, hogy jobb a szervezetének, ha nem ragaszkodik ilyen szigorú szabályokhoz, és olykor meglepi magát valamivel.

A fogyókúrák nem váltak be neki, de egyes diétás finomságok a mai napig étrendje részét képezik, például az algás gyümölcslé. Egy internetes blog beszámolója szerint ezt az italt nemcsak könnyű elkészíteni, hanem nagyon finom és egészséges is: gyümölcsök frissen préselt levéből és kék-zöld algából, más néven spirulinából készül, az íze pedig a gyümölcsös shake-ére hasonlít.

cheryl3.jpg ()A termék így valóságos „superfood”, vagyis természetes, egészséges, a fogyást is elősegítő ital, magas antioxidáns- és tápanyag tartalommal.  Emellett a kék-zöld alga többek közt lúgosító, valamint koleszterinszint-csökkentő hatása révén is pozitív hatással van a szervezetre.

Rajongói korábban attól tartottak, hogy az énekesnő nem diétákkal, hanem az étel megvonásával marad karcsú. Korábban olyan pletykák keringtek róla, melyek szerint egyik cigarettát szívja a másik után, miközben alig eszik, mások viszont azt mondják, bébiétel-diétával lett egyre soványabb.

Cheryl szerint viszont ilyenekről szó sincs: odafigyel a testére, és a helyes táplálkozás mellett rengeteget mozog, ami edzőtermi gyakorlatokat és sok táncot jelent számára. Emellett élvezi, hogy végre megtalálta lelki egyensúlyát is – élvezi, hogy újra énekel, klipet forgat, visszaül az X-Factor mentori székébe, ősszel pedig jön az új albuma is. Hajrá, Cheryl!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X