Főoldal > AKTUÁLIS > Itt a világ legundorítóbb fürdőruhás sztárteste!

Itt a világ legundorítóbb fürdőruhás sztárteste!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A boltok fürdőruha-kínálatát nézegetve biztosan te is láttál olyan darabokat, melyek kifejezetten duci

A boltok fürdőruha-kínálatát nézegetve biztosan te is láttál olyan darabokat, melyek kifejezetten duci lányoknak készültek, vagy a teltebb csajoknak állnak igazán jól – ma már számos olyan bikini létezik, akár boltban, akár online kínálatot nézegetve, amelyekből öröm válogatni, ha az ember lányán épp van néhány pluszkiló.

Nos, Gemma Collins friss fotóit nézegetve azt kívánjuk, bárcsak a brit híresség is jobban átnézte volna a kínálatot, ugyanis megdöbbentő szerelésben kapták őt lencsevégre a spanyolországi Marbella partjainál.

A The Only Way is Essex című fél-reality szereplője egy olyan fekete fürdőruhát választott, ami finoman szólva előnytelenül állt rajta, főleg a mellein. Ezt egy átlátszó fekete kaftánnal párosította, amihez magassarkút és rengeteg sminket is viselt.

Az egyik brit lap közölte a 33 éves sztár spanyolországi képeit, melyek természetesen vonzották a kommentelőket is. A többség egyetért abban, hogy Gemma fürdőruhájának esetére is igaz a mondás, mely szerint a kevesebb több: egyesek véleménye, hogy zavarba ejtő a híresség szerelése, mások szerint egyszerűen csak a legrondább fürdőruhát sikerült magára húznia. 

Megint mások szerint egyszerűen nevetséges, hogy ennyi sminket és magassarkút visel a strandon, ráadásul egy olyan fürdőruhával, amit nem az ő alakjára találtak ki. A fő baj szerintünk is a ruhaválasztás – nem szeretnénk az alakja miatt megbántani senkit, holott az tény, hogy a pluszkilók számos egészségügyi problémát is okozhatnak.

Ezt alighanem Gemma is tudja, hiszen egy ideje fogyni szeretne. Ebben pedig szép sikereket ért el, ugyanis májusban arról szóltak a hírek, hogy az utóbbi hónapok során összesen 13 kilót fogyott. „Mindenféle diétát kipróbáltam a juharszirup-diétától a shake-, káposztaleves-, tojás- vagy grapefruit-diétáig, de egyik sem vált be, egészen mostanáig” – lelkendezett az egyik brit tévéműsornak adott interjújában.

Majd azt is elárulta, mi az a „csodadiéta”, ami segített neki a fogyásban. „Nem eszem finomított élelmiszereket, például cukros, zsíros vagy nagyon sós ételeket” – árulta el, hozzátéve, hogy a szénhidrátok és a cukros üdítők is tiltólistán vannak nála.

gemma2.jpg ()Az étrendváltoztatást mozgással is kombinálta: belátta, hogy egyedül nem megy, ezért segítséget kért, és egy bootcamp táborban izzadt két edzővel. A sztár egyik sikerélménye az volt, amikor 5 kilométert le tudott futni, ami lendületet adhat neki a folytatáshoz.

Gemma tippje, ha fogyni szeretnél:

„Ha nincs időd minden nap főzni, készíts előre egy hatalmas adag ételt, amiből mindig vihetsz magaddal egy keveset. Persze, tudom, könnyebb előre csomagolt lasagnét venni a szupermarketben, de ha inkább húst és zöldséget vásárolsz, egészségesebb ételt és kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, így segítve a célod elérését” – mondta. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X