Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez csalódást okozott rajongóinak

Jennifer Lopez csalódást okozott rajongóinak

diétafogyásfogyókúragasztroJennifer Lopezsztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb előadó elképesztő sikerként könyvelné el, ha felkérnék, hogy lépjen fel a futball

A legtöbb előadó elképesztő sikerként könyvelné el, ha felkérnék, hogy lépjen fel a futball-világbajnokság nyitó ceremóniáján. Ki tudja, talán Jennifer Lopez is így érezte, de azután mégis lemondta a szereplést: sajtóközleményében produkciós problémákra hivatkozott. A rajongók ezt olvasva elég csalódottnak érezték magukat, aminek többen hangot is adtak az interneten.

Később viszont a világsztár meggondolta magát, és fellépett a nyitó ceremónián, Pitbullal és Claudia Leittével. Bár a produkciót hangproblémák rontották, összességében úgy tűnt, J.Lo nem bánja, hogy mégis Brazíliába utazott a fellépésre.

Ha nem tudtuk volna, hogy az énekesnő nemrég szakított kedvesével, valószínűleg mi sem vettük volna észre rajta a dolgokat, Jennifer ugyanis nem mutatja ki, hogy esetleg szomorú vagy csalódott lenne.

Egy amerikai lap úgy értesült, a szakítás 27 éves táncos kedvesével, Casper Smarttal tulajdonképpen várható volt, mivel kapcsolatuk egy ideje nem működött. J.Lo pedig most mindenképp a karrierjére szeretne összpontosítani, így a párkapcsolati problémák jelenleg nem férnek bele az életébe.

A fent említett lap szerint a 44 éves világsztár és táncos exe barátok maradnak, és a híresség nagyvonalúságát mutatja, hogy volt barátja az összes drága ajándékot megtarthatja, amiket tőle kapott, beleértve a két motort, egy jeepet és egy Dodge Ram kisteherautót is.

Anyagilag viszont nem fogja támogatni a srácot, amit állítólag Casper is elfogadott. Barátai szerint inkább az viseli meg a fiatal táncost, hogy Jennifertől és a gyerekeitől is el kell válnia, hiszen mindnyájukat nagyon szereti. Jenről annyit tudunk, hogy jól van, és most elsősorban a terveire és a gyereknevelésre fókuszál.

Barátai nem féltik, hiszen erős és céltudatos nő, akinek tervei miatt valószínűleg a csalódások feldolgozása is könnyebben megy. Azt viszont néhányan elképzelhetőnek tartják, hogy egy ideig kicsit talán szomorkodik majd, esetleg étrendjét sem tartja be annyira, mert nem lesz étvágya.

Az énekesnő egyébként kiegyensúlyozott étrendet követ. Minden étkezésnél ügyel arra, hogy miből mennyit fogyaszt, és elsősorban egészséges ételeket választ. Ügyel a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára, de irtózik például az előre csomagolt diétás kajáktól. „Sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt eszem, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is a kedvenceim közé tartozik” – mondta korábban.

jlo2.jpg ()„Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – árulta el egy korábbi interjúban, amikor az egészsége és fittsége megőrzéséről beszélt. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de nagyon szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

J. Lo az utóbbi években szinte minden nap edzett, de manapság már inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással, és csak akkor edz igazán keményen, ha úgy érzi, erre szüksége van, és érzi ehhez az erőt magában. 

Egyébként vannak olyan napjai, amikor ő sem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokra szánja el magát. Általában ilyenkor felhívja személyi edzőjét, aki tanácsokkal, tippekkel látja el őt, hogy a mozgás jóleső tevékenység maradhasson számára, ne pedig olyasmi, amit kényszerből kezdene csinálni, vagy túlzásba vinne. Ha így történne, és túlerőltetné magát, biztosan nehezebben szánná rá magát újból a sportolásra. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X