Főoldal > AKTUÁLIS > Szétesett a ruha Naomi Campbellen

Szétesett a ruha Naomi Campbellen

diétafogyásfogyókúragasztroNaomi Campbellsztártáplálkozás
0

Írta: and

Naomi Campbell otthon van a divat világában, így általában a ruhaválasztás sem okoz gondot szá

Naomi Campbell otthon van a divat világában, így általában a ruhaválasztás sem okoz gondot számára, legyen szó bármilyen eseményről. Legutóbb viszont alaposan mellényúlt: ruhája nemcsak meglepő volt, hanem majdnem botrányt is okozott.

A híres modell egy vörös és fekete, tollas kreációban érkezett a brit Glamour Women of the Year díjkiosztó gálára, ahol Az év televíziós személyiségének járó elismerést vehette át The Face című műsoráért. Ruhája viszont nem sok elismerést kapott, egyrészt a színe (beleolvadt a vörös szőnyegbe), másrészt furcsa szabása és „tollazata” miatt.

A kreáció legnagyobb hátránya mégsem ez volt, hanem az, hogy nem akart túl sokáig Naomin maradni: amikor átvette a díját, és visszament a helyére, a ruha szétjött a hátán, és kis híján leesett róla. A világsztár kísérői gyorsan közbeléptek, és végül sikerült a ruhát rögzíteniük, így mentve a kínos helyzetet.

Mások viszont nem a tollas „csodáról” beszéltek ezen az estén, hanem inkább arról, hogyan lehetséges, hogy Naomi 44 évesen is ilyen gyönyörű, csinos, és legalább 10 évet letagadhat, olyan fiatalos.

A híresség egy korábbi interjúban osztotta meg a világgal, hogyan őrzi alakját, fiatalságát, kiegyensúlyozottságát és testi-lelki frissességét. „Ha valamit elkötelezettséggel, szenvedéllyel és lelkesedéssel csinálsz, az soha nem lesz unalmas számodra” – kezdte a beszélgetést a sztár, fantasztikus munkájára utalva. Majd hozzátette, fiatalabb korában is imádott modellkedni, de most, néhány évtizeddel később is úgy érzi, ez az élete, és soha nem fogja megunni.

„Ehhez persze az is nélkülözhetetlen, hogy fizikailag jó formában legyek, és ezért meg is teszem, ami tőlem telik” – mondta. Naomi számára általában egy bögre forró vízzel és egy friss citrom kipréselt levével indul a nap. Ezután jógaórára megy, majd egy pohár hidegen préselt zöldséglevet és herbateát iszik.

Ebédje és vacsorája általában saláta hallal vagy egy vékony szelet steakkel, és arra törekszik, hogy késő délután egyen a legtöbbet a nap folyamán, mert nem szeret tele gyomorral lefeküdni. Étrendjéhez hosszú ideje ragaszkodik, és csak akkor nem tartja be, ha épp néhány napos méregtelenítő kúrát tart.

Erről azt mondja, nem ajánlott összekeverni a villámdiétákkal, mert itt nem éhezésről, vagy a gyors fogyás utáni hajszáról van szó, hanem arról, hogy szerinte jó dolog rendszeresen megtisztítani szervezetét a méreganyagoktól.

Ami pedig a nassolást illeti, Naomi már évekkel ezelőtt rájött, hogy a cukor nem tesz jót a szervezetének, ezért csoki vagy cukros sütemények helyett inkább aszalt gyümölcsöket, diót és mogyoróféléket igyekszik fogyasztani. „Ami pedig a csokit illeti, ilyesmit tényleg nagyon ritkán eszem, de van egy Galaxy nevű csokoládé Angliában, aminek olykor bizony nem tudok ellenállni” – árulta el.

naomi2.jpg ()Ami pedig a rendszeres sportot illeti, a szupermodell a jóga és a Pilates rajongója. „Minden reggel 60-90 percet jógázom, ami nemcsak abban segít, hogy megőrizzem az alakom, hanem abban is, hogy testileg-lelkileg egyensúlyba kerüljek” – magyarázta.

Naomi szépségtippje: a kevesebb több!

„Kevesebb terméket használok a bőrömre, mint fiatalabb koromban, és az összetevők listája is sokkal rövidebb. Valahogy leegyszerűsödött nálam a bőrápolás kérdése. Mindig gondosan eltávolítom a sminket, de ezen kívül csak habzó arclemosót, tonikot, Dr. Hauschka szemkörnyék-ápoló krémet és hidratálót használok. Emellett igyekszem sok ásványvizet inni és eleget aludni” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X