Főoldal > AKTUÁLIS > Újra vele randizik Katy Perry?

Újra vele randizik Katy Perry?

diétafogyásfogyókúragasztroKaty Perrytáplálkozás
0

Írta: and

Katy Perry-nek a fél világ drukkol, hogy találja meg a szerelmet és a boldogságot, és most lehet, hogy ez &

Katy Perry-nek a fél világ drukkol, hogy találja meg a szerelmet és a boldogságot, és most lehet, hogy ez így is történt – méghozzá egy olyan srác oldalán, akit elég régóta ismer. A 29 éves énekesnő ugyanis a jelek szerint kibékült a Florence and the Machine zenekar gitárosával, Rob Ackroyddal.

Külföldi lapok arról számoltak be, hogy a bájos sztár és a zenész sok időt töltenek együtt az utóbbi időben, és a Katy londoni fellépése után rendezett afterpartin elválaszthatatlanok voltak egymástól. Bennfentesek szerint folyton ölelgették, csókolgatták egymást, és flörtöltek.

Nem ez az első eset, hogy a két híresség közel került egymáshoz. 2012-ben összejöttek, de a villámrománcot akkor gyors szakítás követte. Egy barátjuk szerint barátságban váltak el egymástól, és gyakran beszéltek telefonon. „Katy nagyon elfoglalt, és Robnak is sok dolga van… így nem tudtak kapcsolatot kialakítani” – nyilatkozta a névtelenséget kérő barát.

A szimpátia viszont megmaradt, tartották a kapcsolatot, és mivel egyiküknek sincs más az életében, talán most alakult ki köztük valami. Katy valószínűleg sokkal inkább készen áll erre most, mint két éve – akkor ugyanis – válása után – először önmagát kellett megtalálnia.

„Borzalmas állapotban voltam. Bár kívülről magabiztos lánynak tűntem, belülről nem építettem fel magamban ezt az érzést. Az önértékelésem valaki más kezében volt, ami soha nem jó ötlet, mert bármikor elvehetik az embertől” – nyilatkozta válására és volt férjére, Russell Brandre utalva.

Majd hozzátette, azóta sokat dolgozott önbecsülése és magabiztossága visszaállításán. „Sok munkámba került. A múlt évben keményen dolgoztam azon, hogy visszataláljak önmagamhoz, figyeltem magam, és reagáltam dolgokra” – mondta.

Katy-nek az egészséges életmód betartása is kerül némi erőfeszítésébe, de ma már sokkal fegyelmezettebben oldja meg ezt, mint korábban, amikor olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

katy2.jpg ()Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X