Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Joseph Gordon-Levitt

A hét wellness pasija: Joseph Gordon-Levitt

edzésfilmfitneszmozgássportsztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 33 éves színészt számos sorozatban és tévéfilmben láthattad, és

Honnan ismerheted?

A 33 éves színészt számos sorozatban és tévéfilmben láthattad, és mivel az utóbbi években a filmesek is jobban figyelnek rá (szerencsére), olyan mozikban is szerepelhetett, mint a G. I. Joe: A Kobra árnyéka, az Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés, a Don Jon, a Looper – A jövő gyilkosa vagy a Lincoln.

joseph2.jpg ()Mitől olyan szívdöglesztő?

Van a tekintetében valami csintalan, és valami rosszfiús, aminek a lányok egyszerűen nem tudnak ellenállni. Joseph ráadásul kedves, vicces, érzékeny művész is, aki szabadidejében dobol, gitározik, franciául tanul, és még az egészségére is odafigyel. Kész főnyeremény!

Tudtad róla?

A Don Jon című moziban egy izompacsirtát alakít, ezért a film forgatása előtt bevetette magát a konditerembe, és 5 kiló izmot épített magára. „Fél éven át minden nap súlyzós edzéseket végeztem, és rengeteget ettem, de nem fogyasztottam cukrot, zsírt, tejtermékeket, sem pedig kenyeret” – mondta egy interjúban. Majd hozzátette, hogy a mozi után nem folytatta a súlyzózást, mert jobban szeret bringázni, vagy a barátaival kosárlabdázni.

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: barátnője, Tasha McCauley, egy robotkutatással foglalkozó cég elnöke.

Fotó: Profimedia – Red Dot

 

joseph3.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X