Főoldal > AKTUÁLIS > Á la Hollywood

Á la Hollywood

diétafogyásszépségsztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

Miranda Kerr, az örökmozgó Az egyre népszerűbb gyönyörű ausztrál modell az állandó aktivit&

Miranda Kerr, az örökmozgó

Az egyre népszerűbb gyönyörű ausztrál modell az állandó aktivitásra esküszik. Ha közeleg a bikiniszezon, még az asztalnál vagy a kocsiban ülve is tornáztatja izmait. „Hol egyik, hol másik izmomat feszítem meg. Összeszorítom a popsimat pár másodpercre, majd elengedem. Megfeszítem a vádlimat néhányszor, sőt arcgimnasztikázok is – ez segít megelőzni a ráncokat. Kár lenne ezt az időt veszni hagyni! Nem az intenzitás a lényeg, hanem hogy mozgásban maradjunk.” Emellett napi 10 percig tartja ki a planking pózt (fekvőtámasz), ami az egész testét tónusosabbá teszi.

hollywood2.jpg ()Amanda Seyfried ragyogó hajkoronája

A bájos, csillogó szőke fürtökkel megáldott színésznő gondosan ügyel loboncának egészségére. „Nemcsak a bőrömet, de a hajamat is óvom a káros napsugaraktól, ezért nyáron mindennap permetezek rá egy kevés UV-szűrős spray-t. Vicces, mert most például még hajszárítóm sincs otthon, sokkal jobban szeretem, ha a levegőn száradnak meg a fürtjeim. A hajmosást pedig nem viszem túlzásba, inkább száraz sampont használok. Én sem gondoltam volna, de ettől sokkal fényesebbek a loknijaim.”

Tipp! A gyakori, mindennapos hajmosás valóban káros lehet, hiszen ezzel eltávolítjuk a fejbőrön lévő természetes védőréteget, így sokkal könnyebben zsírosodhat, korpásodhat a hajunk. A legideálisabb, ha áttérünk a 3 napos hajmosásra.

Nina Dobrev és a kombucha

A Vámpírnaplók 25 éves sztárja a kombucha teára esküszik. „Reggel, ébredés után és étkezések előtt 30 perccel kortyolok el belőle 2-3 decit. Segít felpörgetni az anyagcserémet, zsírbontó hatású, méregtelenít, javítja az emésztést, így a nyárra készülve tökéletes frissítő ital. Én a kissé savanykás ízét is imádom.”

Tipp! Ha csak most kezded el a fogyasztását, ügyelj a fokozatosságra, ugyanis akár hasmenést is okozhat, ha túl sokat iszol belőle. Kezdd reggel 2-3 decivel.

Mischa Barton cellulitellenes fegyvere

Hogy még idejében eltüntesse a narancsbőrt a fenekéről és a combjairól, speciális anticellulit masszázsolajat alkalmaz, amit hideg-meleg vizes váltófürdő után masszíroz a bőrébe. „Térdtől felfele irányuló, határozott mozdulatokkal, alaposan dolgozom be az olajat a kritikus testrészekbe. Mélyen felcsípő mozdulatokat és apró ütögetéseket is végzek, hogy segítsem a lerakódott zsírcsomók feloldását. Ha több időm van, fóliás testtekercselést is alkalmazok, a hatóidő alatt pedig belemerülök egy jó könyvbe.”

A cikk folytatását elolvashatod a Wellness magazin legfrissebb számában!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Irány Nyíregyháza! Több, mint élmény!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X