Főoldal > AKTUÁLIS > Anyja nyomdokaiba lépett Georgia May Jagger

Anyja nyomdokaiba lépett Georgia May Jagger

diétafitneszkoncertmozgásszépségsztártrend
0

Írta: and

Nem mondhatni, hogy Georgia May Jagger-nek hosszú és rögös út vezetett ahhoz, hogy világhírű modell v&

Nem mondhatni, hogy Georgia May Jagger-nek hosszú és rögös út vezetett ahhoz, hogy világhírű modell vállon belőle. Köszönhető ez annak, hogy híres szüleitől, a Rolling Stones frontember Mick Jagger-től, és az egykor szintén szupermodell Jerry Hall-től nemcsak egyből szép vagyont, hanem igencsak jó genetikai állományt örökölt. Mi sem bizonyítja ezt jobban,minthogy Thierry Mugler kultikus Angel  nevű parfümjének idén ő lett az arca, csakúgy, mint a kilencvenes években édesanyja. Zárójelben pedig érdemes megjegyezni, hogy 2005-ben Cseh Anna Mária volt a termék reklámarca.

georgia2.jpg ()De ugorjunk vissza a huszonkét éves szőke szépséghez.

Vajon mit eszik, mit mozog ahhoz, hogy a kifutón mindig tökéletes formában jelenjen meg?
Mint szinte minden szupermodell, Georgia napja sem telhet el testedzés nélkül, viszont nem szereti a megszokott, izzasztó, sokszor monoton edzőtermi tréningeket. Alakja megőrzése érdekében inkább sokat úszik, lovagol és szeret nagy sétákat tenni a tengerparton. Ez utóbbi már csak a látvány miatt sem lehet túl megterhelő. Mindemellett a megfelelő alvásmennyiségre is nagy hangsúlyt fektet, különösen egy megterhelő nap után.

Természetesen az étkezésére is odafigyel. Étrendje elsősorban friss gyümölcsökből, zöldségekből és fehérjében gazdag húsokból áll, elsősorban halból. A kelkáposztát különösen kedveli, mivel tele van vassal, és a hidratálás miatt rengeteg ásványvizet iszik. S bár nem íz íze miatt szereti, Georgia egy kék és zöld algából készült folyadékot is rendszeresen fogyaszt, mely szerinte nemcsak a testet, de a lelket is szinte megújítja és energiával tölti fel, hála az algában lévő rengeteg antioxidánsnak.

Georgia Angliában született, és nőtt fel, ezért bőre különösen érzékeny a napfényre.  Elmondása  szerint már gyerekkorában is rendszeresen leégett a napon, de aloe verás készítményekkel mindig gyorsan sikerül regenerálnia érzékeny bőrét. Rendszeresen gőzöli az arcát, mely kitágítja a pórusokat, így könnyebben el tudja távolítani az elhalt hámsejteket, és igyekszik természetes alapanyagokból készült, mesterséges adalékanyagoktól mentes készítményeket használni, hogy ezzel is elkerülje,hogy valami allergiás reakció lépjen fel a bőrén.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X