Főoldal > AKTUÁLIS > Dögösebb, mint valaha: csúcsformában Jessica Simpson

Dögösebb, mint valaha: csúcsformában Jessica Simpson

diétafogyásJessica Simpsonsztártáplálkozás
0

Írta:

Hihetetlen formában van a szőke énekesnő, Jessica Simpson. Második gyermeke, a most egy éves Ace születése ut&

Hihetetlen formában van a szőke énekesnő, Jessica Simpson. Második gyermeke, a most egy éves Ace születése után nem hagyta el magát, és kemény harcot hirdetett a felszedett kilók ellen. És nem csak azért akart formába lendülni, hogy szuperanya legyen, hanem azért is, mert a hírek szerint július 4-én hozzámegy vőlegényéhez, Eric Johnsonhoz!

Jessica úgy döntött, lépésről lépésre halad, és a jó öreg „diéta és testmozgás” kombót veti be a hájréteg eltüntetése érdekében. Elkezdett odafigyelni a táplálkozására, és ő lett a Weight Watchers nevű, népszerű amerikai fogyókúrás program arca. A diéta lényege, hogy nem tiltja meg semmilyen étel fogyasztását, ugyanakkor viszont minden ételhez pontokat társít, és az is adott, hogy milyen testsúly esetén naponta hány pontnyi ételt lehet megenni. A szépség márciusban büszkélkedett el vele, hogy a tudatos táplálkozás segítségével elérte a kitűzött célját, de ettől függetlenül továbbra is odafigyel magára, hogy megőrizze csúcsformáját.

jessicainsta2.jpg ()

 

 

Hogy minden nap mozogjon, a sztár elkezdett gyalogolni a lakóhelye környékén, hol egyedül, hol a gyerekekkel, de sokszor a vőlegénye is elkísérte, és mindig figyelt arra, hogy naponta legalább 10000 lépést megtegyen. Bomba formája emellett pedig annak is köszönhető, hogy felfogadta a sztáredző Harley Pasternak-ot, akivel hetente három alkalommal 45 percet edzett úgy, hogy minden testrészét alaposan megmozgassa.

jessica3.jpg ()Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja rossz dolognak, hogy a nők a terhesség során felszednek pár kilót, mivel a várandósság folyamata nehéz, és a nők megérdemlik, hogy azt egyenek, ami jól esik nekik. Ettől függetlenül azonban nem szabad túlzásba vinni a terhesség alatti hízást, mert az káros lehet az anyára és a babára nézve is, és persze a több felszedett kilót nehezebb is leadni. 

Jessica Simpson büszke lehet az elért eredményre, hiszen jobban néz ki, mint valaha, pedig ő aztán igazán dögös tudott lenni, ha akart, gondolj csak a Hazárd megye lordjaiban játszott Daisy Duke-ra, aki bikiniben mosta le a kocsit. Instagram oldalán büszkén pózol testhez álló, fekete miniruhájában, megvillantva formás lábait.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X