Főoldal > AKTUÁLIS > Nem az apjára hasonlít György herceg?

Nem az apjára hasonlít György herceg?

AngliaGyörgy hercegHarryherceghírességKatesztárVilmos
0

Írta: and

Pár napon belül egy éves lesz György herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermeke. Vilmos öccse,

Pár napon belül egy éves lesz György herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermeke. Vilmos öccse, Harry meglepő kijelentést tett a legifjabb brit trónörökösről. Szerinte, ha kicseréljük a szájában található cumit a szivarral, akkor kísérteties a hasonlóság unokaöccse és Winston Churchill között.

Július 22-én tölti be az első életévét György cambridge-i herceg. Életének – sőt már magzati korának – minden percét élénk sajtóérdeklődés kíséri, és a királyi család tagjai sem tudnak úgy megjelenni sehol, hogy ne essen szó a kis hercegről. Ezúttal Vilmos öccse, Harry nyilatkozott meglepően az ifjú rokonról egy rádióműsorban.

george_churchill.jpg ()

“Úgy néz ki, mint egy fiatal Winston Churchill.” – utalt Diana hercegnő kisebbik fia György pufók kis arcára. A brit sajtó azonnal párhuzamot vont Kate Middleton és Vilmos herceg elsőszülött fia és az egykori brit miniszterelnök élete között. De tekintve György még nem túl terjedelmes önéletrajzát, egyéb hasonlóság – az arcvonásokon kívül – nem derült ki.

Anglia viszont felkészült a második gyermek érkezésére is, bár – a leendő –  szülők még hallgatnak. Katalin továbbra is nagy gondot fordít megjelenésére. Egy brit lap szerint a hercegné a nyersétel-diéta híve lett, és elsősorban nem is a vékonyság motiválja, hanem az, hogy a bőre ragyogó legyen. Ennek érdekében hetente legalább egy nyersétel-napot tart, de az sem elhanyagolható tény, hogy gyerekkora óta rendszeresen sportol, így a hibátlan alak még sokáig Katalin jellemzője lesz.

Fotó: Twitter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X