Főoldal > AKTUÁLIS > Ördögi módszerrel fogy Hódi Pamela

Ördögi módszerrel fogy Hódi Pamela

diétaÉdes ÉletfogyásHódi PamelamozgássztártáplálkozásTV2
0

Írta:

Hódi Pamela élete teljesen felfordult. Egyik napról a másikra hirtelen kamerák kereszttüzében kezdte &

Hódi Pamela élete teljesen felfordult. Egyik napról a másikra hirtelen kamerák kereszttüzében kezdte élni a hétköznapjait, majd kislánya érkezésével álomalakjáról is le kellett mondania. Utóbbiról csak ideiglenesen.

Bizalmatlanságból barátság

Ugyan csak pár hete tart a fogyókúrája, de az eredmény szembetűnő. Pamela az itthon még ismeretlen növényt, az ördögnyelvet választotta, hogy a szülés utáni nemkívánatos kilóktól végleg megszabaduljon.   

pamela2.jpg ()„Mint a legtöbb nő, én is túl vagyok már egy-két sikertelen kísérleten, ezért szkeptikus voltam. Először csak titokban kezdtem el fogyasztani az ördögnyelvet. A hitem és bizalmam akkor jött meg igazán, amikor már nem csak én, hanem a környezetem visszajelzéseiből is egyértelművé vált, hogy az Ázsiában csak csodagumónak nevezett növény segítségével visszaszerezhetem a terhességem előtti alakomat. Sőt, már látom, hogy nyárra az egykori versenysúlyom sem elérhetetlen, ugyanis szülés előtt is volt rajtam pár kiló felesleg. De ez hamarosan már csak a múlt, pár hét és már nem kell takargatnom magam – meséli Pamela.

Gésák titka

Az Ördögnyelv egy Ázsiában őshonos növény, melynek karcsúsító tulajdonsága az ókorban is ismert volt. Távol-Keleten, többek között a híres gésák féltve őrzött praktikái között tartják számon. A növény hatékony lehet az elhízás kezelésében, ideális az egészséges és tartós fogyáshoz, segítheti a zsírégetést, valamint megköti a zsírokat, a szénhidrátok felszívódását egyúttal lelassítja. Hatására csökken az éhségérzet és felszívja a gyomorsavat. A zsírok kalóriaértékei így csökkennek, mivel nem emésztődnek meg, és a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. Tulajdonképpen normálisan lehet mellette étkezni és élni. Segítségével elkerülhetőek a vércukor-, és inzulinszint kiugrások, és segít kordában tartani az éhségérzetben, valamint a falási rohamokban megnyilvánuló esetleges stresszhatásokat is. A végeredmény az, hogy a szervezet saját zsírraktáraiból nyeri a működéséhez szükséges energiát.

A székrekedés a múlté

Rengeteg nő – és férfi – nem csak a túlsúllyal küzd, hanem a székrekedéssel is. Annak a kezelésére is jó megoldás az ördögnyelv természetes hatóanyaga, amivel úgy távoznak a nemkívánatos salakanyagok, hogy hasmenéstől nem kell tartani. Megtisztítja a beleket a korábbi lerakódásoktól és visszatérhet a rég nem ismert normális emésztés, a tisztább és hatékonyabban működő szervezet. Eközben a test olyan hasznos ásványi-anyagokkal és vitaminokkal gazdagodik, amelyek a legtöbb elrontott diéta során kiürülnek a szervezetből, ilyen a kálium, a kalcium, a magnézium és a vas. 

pamela3.jpg ()Az Édes Élet sztárja mindig is az egészséges megoldásokat választotta, de amióta anya, különösen figyel rá, hogy természetes módon segítse hozzá szervezetét a regenerálódáshoz vagy éppen a fogyáshoz.
„Rengetegen gratulálnak a hirtelen jött fogyásomhoz. Az interneten már ördögnyelv klubok alakultak, egymásnak adják a lányok és anyák a tanácsot, ami büszkeséggel tölt el. De azért remélem nem sokan hagynak le.” – nevet a büszke és sikeres “ördögnyelv-lány”.  

Tudományos bizonyítékok

Az ördögnyelv alapanyaga egy olyan tudományosan is ismert és elismert nagy molekulájú vegyület, ami képes a mérete akár százszorosára duzzadni miután magába szívta a vizet. Előnye, hogy nem lehet könnyen megemészteni és nem szívódik fel evés után, azonban képes lehet elnyelni a koleszterint és segítheti a testsúlycsökkentő diétát. Az ördögnyelvet egy különleges gumóból nyerik ki, melynek lisztje nagyon régóta ismert hozzávaló a tradicionális japán konyhában is. Magas rosttartalma miatt is elismerik, ami segíthet a hétköznapok táplálkozására jellemző elégtelen rostbevitel ellensúlyozására. 2006 és 2010 között több nemzetközi klinikai és egyetemi kutatás bizonyította azt, hogy az ördögnyelv hatására csökkenhet a koleszterol szint és jól kiegészíti a testsúlycsökkentő diétát.

Dupla dózisban

Pamela segítségére magyar kutatók voltak, akik a hatást megduplázták. Az ördögnyelv hatását a zöldtea méregtelenítő hatásával ötvözték. A siker szemmel látható. 

Forrás: Integral Communications

Irány Nyíregyháza! Több, mint élmény!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X