Főoldal > AKTUÁLIS > Tombol a nyár – még több szuper program!

Tombol a nyár – még több szuper program!

aktuálisbulieseményprogramprogramajánló
0

Írta: and

  Beach Body fitnesz Siófokon Érdekel a fitnesz világa? Akkor látogass el július 26-án, szombaton 10 &

 

Beach Body fitnesz Siófokon

Érdekel a fitnesz világa? Akkor látogass el július 26-án, szombaton 10 és 17 óra között Siófokra, a Borsodi Beach-re, ahol a Biotech USA szervezésében egy nemzetközi fitnesz verseny zajlik majd. Három kategóriában keresik a legszebb és legfittebb indulókat: választanak majd Mr. Beach Internationalt (Men’s Physique Kupa), Miss és Mr. Beach Athletic Internationalt (Athletic Fitness Kupa) és Miss Bikini Beach Internationalt (Bikini Fitness Kupa). A rendezvény háziasszonya Kiss Virág, Arnold Classic Bikini Modell bajnok, műsorvezetője pedig Müller Attila lesz. A nagyszínpadon zajló versenyek mellett több program, nyereményjátékok és Tolvai Reni koncert is vár rád, valamint számos sportolási lehetőséget kipróbálhatsz, például a spinninget, a krankinget, a gladiátortréninget vagy a functional bodyweight traininget. 

További információk: http://www.biotechusashop.hu/your-body/2014/07/14/Beach-Body-programok-2014-július-26/

Sörgyárfesztivál? Igen, ez a Dreherfeszt!

Voltál már sörfesztiválon? Ha igen, és bejött, idén látogass el a sörgyárfesztiválra is, amit elsőként a Dreher Sörgyárak Zrt. rendez meg, Dreherfeszt néven. Téged is várnak augusztus 30-án, 14:00 órakor a gyár területén, a 1106 Budapest, Jászberényi út 7-11. szám alatt. A hangulatot és a fesztiválélményt a már ismert és külön erre az alkalomra készülő sörök, no meg a kiváló zenék találkozása garantálja: fellép a Carbonfools, a PASO Plays Cover, Odett és az Intim Torna Illegál is.

További információk: http://dreher.hu/fesztival/

Az év shopping programja

Divat szerelmesei, figyelem! Augusztus 21-én rendezik meg az év bevásárló programját, a népszerű Late night shoppingot a parndorfi McArthurGlen Designer Outletben. Az akár 80%-os kedvezményeken, a 23 óráig tartó nyitva tartáson, valamint a változatos színpadi programokon kívül szuper bemutatók is várnak ránk. Itt rendezik ugyanis a legfontosabb osztrák designer-díj, a Haute Couture-díj előválogatását, így egész Ausztriából érkeznek majd ide a tervezők, hogy a színpadon mutassák be aranyba álmodott alkotásaikat. Az esemény sztárvendége Oona Chanel szupermodell lesz, aki részt vesz majd a zsűrizésben. De nemcsak őt láthatod, hanem az M&M’s új, eddig ismeretlen figuráját is, akit itt mutatnak majd be a közönségnek.

További infók: http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/de/

Téged is vár a Sziget Fesztivál

Ha fesztiválrajongó vagy, akkor már biztosan hónapok óta piros betűkkel áll a naptáradban: Sziget Fesztivál, augusztus 11-18. Nem voltál még a Szigeten? Sosem késő kilátogatni – és idén különösen jó ötlet elkezdeni, ugyanis rég láttunk ilyen színes, szuper fellépőkben gazdag művésznévsort. Itt lesz többek közt CeeLo Green, az Imagine Dragons, a Korn, Lily Allen, a The Prodigy, Calvin Harris, de remek szórakozás ígér a The BossHoss és Tom Odell is – a számos, jobbnál jobb magyar fellépőről nem is beszélve. Ugye, idén együtt fesztiválozunk a Szigeten?

További infók és a fellépők teljes listája: http://www.sziget.hu/fesztival/programok

Csobbanj a Velencei tóúszáson

Idén nyáron (is) átúsznád a Velencei tavat? Akkor nevezz a Velencei tóúszásra, amit idén augusztus 2-án rendeznek meg. A rajt és a cél egyaránt Gárdonyban, a Sport Beachen lesz. Az úszókat reggel 9-től folyamatosan indítják, és háromféle táv közül lehet majd választani: 3000, 1500 és 500 méter. Ha érdekel a triatlon, az úszás után próbáld ki a túratriatlont. De ha csak szurkolni, vagy pihenni látogatnál el a Velencei tóhoz, akkor is remekül érezheted magad.

További információk és online nevezés: http://www.futanet.hu/cikk/5-velencei-touszas

Tribute Fesztivál – a legjobb zenék és legjobb zenészek egy helyen

Szereted a Bon Jovi, Bryan Adams, a Doors, az AC/DC, a U2 vagy a Guns’n’Roses zenéjét, és átélnéd egy-egy élő koncertjük hangulatát? Ez most a Tribute Fesztiválnak köszönhetően nem lehetetlen: a legjobb tribute zenekarok játsszák majd kedvenceid legismertebb és legkedveltebb dalait Komáromban, az első bentlakásos háromnapos Tribute Fesztiválon. Írd be máris a naptáradba: Komárom, Monostori Erőd, július 31 – augusztus 3.

További infók: http://www.tributefestival.hu/index.php

Mi az a brutálfutás?

Szereted a kihívásokat? Kipróbáltad már milyen a Puskás Ferenc stadion lelátóján lépcsőzni? Jártál már a Millenáris velodromjának meredek falán futócipőben? Ugráltál át autóroncsokon és rohantál keresztül buszokon? Megnézted korábban a stadion régi VIP páholyát belülről?

Ha a fenti kérdésekre nemmel válaszoltál, de kíváncsi vagy, milyen lenne ezeket kipróbálni, vagy mondjuk megtudni, milyen egy városi akadályfutás, akkor neked is ott a helyed a Brutálfutáson, 2014 legőrültebb futóeseményén. Augusztus utolsó hétvégéjére ne csinálj más programot, mert ez lesz a legjobb (és legkoszosabb) buli. Mi szóltunk… További infók: http://brutalfutas.hu/

Fotó: Profimedia – Red Dot

Próbáld ki! Nyáresti könnyű vacsora csirkéből, színes salátával


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X