Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Sam Worthington

A hét wellness pasija: Sam Worthington

fitneszmozgáspasiszínészsztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted?A 38 éves színészt láthattad A Fenevad, a Terminátor – Megváltás, A tit&

Honnan ismerheted?
A 38 éves színészt láthattad A Fenevad, a Terminátor – Megváltás, A titánok harca, A titánok haragja, a Borotvaélen és a Tegnap éjjel című filmekben. De talán számodra is az Avatar maradt az egyik legemlékezetesebb munkája, amiben nemcsak főszerepet kapott, hanem különleges technikát és látványvilágot is használtak, hogy nagy kék navivá változtassák.

sam2.jpg ()Mitől olyan szívdöglesztő?
Bár 2012-ben sokan piszkálták, mert kis pocakot növesztett, Sam azt mondta, ez cseppet sem zavarja, hiszen egy kis poci nagyon emberi, és még az egészséges határon belül van. Később azonban ismét edzeni kezdett, jobban odafigyelt a táplálkozására, aminek eredményeképpen a testét manapság ismét kisportoltabb állapotában csodálhatjuk.

Tudtad róla?
A sztár korábban azt nyilatkozta, hajléktalan lett. Ezt persze nem szó szerint kell érteni, hanem úgy, hogy állandó lakcím helyett szállodákban lakott. „Amikor már nem volt pénzem, csak kétezer dollár a zsebemben, meg a kocsim, amiben éjszakánként meghúztam magam, James Cameron felkért az Avatar főszerepére, ami azért nem kis változást hozott az életembe” – árulta el.

Csillagjegye: Oroszlán

Családi állapota: Nemrég titokban feleségül vette modell barátnőjét, Lara Bingle-t.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X