Főoldal > AKTUÁLIS > Britney zsírleszívásra megy?

Britney zsírleszívásra megy?

diétaedzésfitneszfogyássztárwellnesszsírleszívás
0

Írta: and

A hírességek körében egyre népszerűbb az egészséges életmód, és az, hogy a v&

A hírességek körében egyre népszerűbb az egészséges életmód, és az, hogy a vékony, de nőies és sportos alakot sok mozgással és helyes táplálkozással érjék el. De még mostanság is akadnak olyanok, akik inkább a gyorsabb és kényelmesebb megoldásokat részesítenék előnyben.

Legutóbb például Britney Spearsről kaptak szárnyra olyan találgatások, melyek szerint a kétgyerekes sztármami inkább zsírleszívással szabadulna meg attól a néhány hurkácskától, ami az utóbbi időben vált láthatóvá alakján. Persze nem kell nagy problémákra gondolni: Britney alakja így is szuper, pluszkilókat még a legnagyobb kritikusai is csak nehezen találhatnak rajta.

britney2.jpg ()A 32 éves sztárról egyébként nemcsak a pletykálkodók terjesztik, hogy zsírleszívásra készül: nemrég egy brit lap internetes oldalán is megjelentek olyan fotók, melyeken jól látszik, hogy a híresség egy kaliforniai bőrgyógyász rendelőjét elhagyva szórólapokat nézeget – többek közt a Zerona nevű lézeres zsírleszívásról.

Ez a kezelés egy kis túlzással percek alatt vékonyabbá varázsolja a problémás területeket, de ahhoz, hogy az eredményt meg is lehessen őrizni, az életmódon is változtatni kell: ha valaki egy ilyen beavatkozás után folytatja az egészségtelen ételek habzsolását, és szinte semmit sem mozog, akkor nincs min csodálkozni, ha a zsírpárnák egy kis idő múlva újra visszatérnek.

„A diétázás kemény dolog, főleg azért, mert a spagetti, a brownie és a csokis sütik a specialitásaim. Próbálom ezeket nem túl gyakran elkészíteni, és olyankor sem az egészet befalni, de mit csináljak, imádok enni” – magyarázta egy korábbi interjúban a világsztár.

Britney-nek manapság nem is kell túl szigorú diétát tartania, viszont az étkezésekre odafigyel, hiszen csak így képes nap mint nap végigcsinálni elképesztő energiaigényű show műsorát Las Vegasban. Rendszeres edzésekkel is tesz alakja és fittsége megőrzéséért, amiben személyi edzője, Tony Martinez is segít neki.

britney3.jpg ()„Hetente kétszer 90 percet jógázom, emellett sokat kardiózom, minden héten háromszor egy órát – mondta. Majd hozzátette – Egyszer szeretek sportolni, aztán nem annyira. Már a harmincas éveimben járok, szóval keményebben kell dolgoznom azért, hogy megőrizzem az alakom” – nyilatkozta a kétgyerekes sztáranyuka.

Britney kedvencei
Az énekesnő nagyon szereti a gyorséttermi kosztot, de szerencsére az elmúlt évek során egészségesebb kedvencei is lettek. Rendszeresen fogyaszt sovány csirkehúst, brokkolit, avokádót, halféléket. Egyik legnagyobb kedvence pedig nem más, mint a szusi, amit nemcsak azért szeret, mert egészséges, hanem azért is, mert nagyon finom.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X