Főoldal > AKTUÁLIS > Igazi angyal lett Uma Thurmanből

Igazi angyal lett Uma Thurmanből

diétaedzéséletmódfitneszfogyássztárwellness
0

Írta: and

Van néhány olyan ruhaköltemény, amelyeket a sztárok olyan jó érzékkel választanak ki egy-

Van néhány olyan ruhaköltemény, amelyeket a sztárok olyan jó érzékkel választanak ki egy-egy eseményre, hogy utána még sokáig ezekről beszél az egész világ. Így történt ez Uma Thurman esetében is, aki még május végén, a Cannes-i Filmfesztivál záróünnepségén viselte ezt a meseszép fehér ruhát, de az internet még most is az akkor készült fotóival van tele.

uma2.jpg ()Nekünk sem volt nehéz belefutni a 44 éves színésznő képeibe, és bizony ismét leesett az állunk a látványtól. Uma ugyanis egyrészt gyönyörű, angyali jelenség ebben a ruhakölteményben, másrészt pedig egyértelmű, hogy a negyedik iksz felett is megőrizte a vonalait.

A háromgyerekes színésznő alakját sokan irigylik, ugyanis nemcsak csodálatosan néz ki, hanem a férfiak fantáziáját is sokkal inkább megmozgatja, mint egy túlságosan vékony női test.

Uma persze hízelgőnek érzi mindezt, és büszke az alakjára. A szigorú diétákra nemet mond, ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait. A kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

uma3.jpg ()Idei nyaralása alatt valószínűleg nem megy edzőterembe, de többet úszik, sétál, és kislányát is gyakran emelgeti. Így nemcsak a kellemes kikapcsolódás, hanem fittségének megőrzése is garantált számára.

Ha pedig a nyaralás végén úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.

Uma új románca
A színésznő áprilisban ismét kiadta dúsgazdag vőlegénye, Arpad Busson útját, és azt rebesgetik, ez egy új szerelem miatt történt: a sztár állítólag összejött Quentin Tarantinóval. Néhányan látták őket csókolózni, mások pedig még mindig azokat a Cannes-i fotókat emlegetik, ahol kéz a kézben pózoltak a vörös szőnyegen. Bármi legyen is az igazság, reméljük, hogy Uma Thurman végre megtalálja a boldogságot. 

Fotó: Profimedia – Red Dot, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X