Főoldal > AKTUÁLIS > Töltsd fel a lelked!

Töltsd fel a lelked!

könyvlélekolvasás
0

Írta:

Gabrielle Bernstein – TÖRTÉNHETNEK CSODÁK(megjelenik: augusztus 26-án) 42 lépés a csodák ú

Gabrielle Bernstein – TÖRTÉNHETNEK CSODÁK
(megjelenik: augusztus 26-án)

42 lépés a csodák útján a boldogság eléréséhez

Inspiráló „útikönyve” segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet. Mint bármilyen egyéb hatékony gyakorlat, az igazi átalakulás is a mindennapos ismétlés eredménye. Kezdd egy negyvennapos elköteleződéssel, és azonnal pozitív eredményeket fogsz tapasztalni.

edesvizkonyv2.jpg ()A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre.
Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik.
Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!

 

 

 

 

 

Rhonda Byrne – A HŐS
(megjelenik: szeptember 2-án)

edesvizkonyv3.jpg ()Képzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelyben csak részed lehet. Képzeld el, hogy ez a térkép feltüntetné az ide vezető út minden egyes lépését; megmondaná, hogyan győzheted le a felmerülő akadályokat; miként küzdheted le a nehézségeket, és dacolhatsz a csapásokkal, és megmutatná, hogy minden szükséges képesség és tulajdonság rendelkezésedre áll a győzelemhez.
Nos, pont ilyen térképet tartasz a kezedben. Életed térképét – a nagyszerűség felé vezető út térképét.
Ez a történet azt járja körül, miért születtél ide, a Földre.
Van benned valami különleges. Valami, amire születtél, és ami különbözik hétmilliárd embertársunk feladatától. Egy élet, amelyet élned rendeltetett; egy út, amelyet megtenni születtél. Ez a könyv erről az útról szól.

edesvizkonyv4.jpg ()A.J.Christian – A FÉRFIAKKAL CSAK A BAJ VAN!

(megjelenik: szeptember 16-án)
Hazánk legismertebb spirituális tanítója, A. J. Christian régóta várt művét tartja kezében a Tisztelt Olvasó, amely a Nőkkel csak a baj van? c. sikerkönyve után a férfiak titkait tárja elénk a szerzőtől megszokott alapossággal és különleges humorral.
„A férfi teljes megértése lehetetlen. Meg se próbáld.
….viszont megismerhető és a törvényeit megtanulva kezelhető” – részlet a könyvből
A könyv minden nő kezébe adhatja azt a titkot, amelyet a férfiak elméje és szíve rejt – a párkapcsolatok minden sarkalatos pontját megérteti velünk -, s noha kifejezetten nőknek szól, tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, mert a tartalma a férfiak millióinak életét teheti boldogabbá.

 

A könyveket akár meg is rendelheted a www.edesviz.hu oldalon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X