Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Jesse Metcalfe

A hét wellness pasija: Jesse Metcalfe

edzésfitneszmozgásszínészsztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Ha Jesse Metcalfe nevét hallod, valószínűleg neked is a Született feleségek és a Dallas c&

Honnan ismerheted?

Ha Jesse Metcalfe nevét hallod, valószínűleg neked is a Született feleségek és a Dallas című sorozatok ugranak be először, de ezek mellett láthattad a Passions és az Életre-halálra című szériákban, na meg a Dögölj meg, John Tucker című filmben is.

jesse2.jpg ()Mitől olyan szívdöglesztő?

A 35 éves színész jóképű, sármos, szexi, érzékeny és nagy művészetpártoló is. Valósággal szerelmes a zenébe: évek óta énekel, gitározik, zongorázik. Elmondása szerint el sem tudja képzelni, hogy olyan lánnyal randizzon, akivel ne tudna a zenéről beszélgetni. Emellett az ideális nő szerinte intelligens, kedves, ugyanakkor nagyon „csajos lány” is, aki ad magára, és kellő önbizalommal rendelkezik. Na, lányok, ki jelentkezne a barátnő szerepére Jesse-nél?

Tudtad róla?

A 178 cm magas sztár nemcsak kiegyensúlyozott étkezéssel tesz azért, hogy fittségét, egészségét és izmos testét sokáig megőrizhesse, hanem rengeteg mozgással is: fut, bokszol, súlyzós edzéseket végez, vagy épp kosárlabdázik a barátaival. Elmondása szerint számára a sport hobbi, életforma, de nélkülözhetetlen dolog is, hiszen szeretné a tévénézők előtt mindig a legjobb formáját hozni. 

Csillagjegye: Skorpió

Családi állapota: barátnője Cara Santana

jesse3.jpg ()

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X