Főoldal > AKTUÁLIS > Goldie Hawn megállítja az időt?

Goldie Hawn megállítja az időt?

diétaegészségfogyásszépségsztártrend
0

Írta: and

Goldie Hawnról sokan úgy gondolják, ivott az örök fiatalság forrásából, vagy valami m&

Goldie Hawnról sokan úgy gondolják, ivott az örök fiatalság forrásából, vagy valami más varázslat alatt áll, aminek köszönhetően nem öregszik. A híresség ugyanis manapság ugyanolyan csinos és vonzó, mint évekkel ezelőtt, és úgy fest, mintha nem telne felette az idő.

Legutóbb a kaliforniai Brentwoodban kapták őt lencsevégre, amikor fia, Wyatt otthonában járt. A róla készült fotókat nézegetve mi bizony el sem hittük, hogy már 68 éves, illetve ötszörös nagymama! 

Goldie-t egyszerű, kényelmes öltözékben fotózták le: szürke topot és világos leggings-t visel. Ruháit hatalmas napszemüvege és fehér táskája teszik hollywoodi sztárhoz illővé, de még így sem mondanánk, hogy hivalkodóan lépett volna utcára. Sőt, éppen ezért a finom, mértékletes eleganciáért szeretik annyian a színésznőt – többek közt.

goldie2.jpg ()A világsztár láthatóan nemcsak a ruha- és kiegészítő-választásra, hanem a bőrápolásra is kiemelt figyelmet fordít, hiszen ragyogó és egészséges arcbőrén jól látszik, hogy védi és valószínűleg kozmetikai kezelésekkel tartja magát ilyen jó formában. A rossz nyelvek szerint ő is egyre többször konzultál plasztikai sebészével, de ha megnézzük, nem tűnik olyan „szétszabottnak”, mint számos negyvenes-ötvenes kolléganője…

Goldie korábban többször elmondta: nem a plasztikáktól, hanem inkább az egészséges életmódtól reméli, hogy segít tovább megőrizni egészségét, fittségét és sokak által rajongva szemlélt külsejét.

Neki is bejött a gyakran, kis adagokban történő ételfogyasztás és a mértékletesség: minden nap többször eszik, kis adagnyi ételeket. Nem vegetáriánus, de csak kevés húst visz be a szervezetébe, és a szénhidrátok fogyasztását sem viszi túlzásba.

Ezen kívül amennyire csak lehet, kerüli a gabonaféléket, a tejtermékeket és a finomított cukrot, de a zöldségeket, gyümölcsöket és az ezekből turmixolt frissítő italokat szívesen fogyasztja. Olykor néhány napos méregtelenítő kúrákat is bevállal, nem önsanyargatási- vagy fogyási célzattal, hanem azért, hogy szervezetéből távozzanak a méreganyagok.

A rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja: az edzésben a változatosságra törekszik, ezért többféle sportot kipróbált. Nagyon szeret például jógázni, görkorcsolyázni, sétálni, súlyzós gyakorlatokat végezni, és elmondása szerint 3 éves kora óta szenvedélyes táncos.

Emellett örömmel iktatta be az edzésprogramjába a rúdtáncot is. Ez a mozgásforma nemcsak fitten tartja, de elmondása szerint ettől boldognak és igazi nőnek érzi magát. Az pedig kicsit sem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla, ameddig ő ennyire jól érzi magát rúdtánc közben.

A világsztár tanácsa:
„Soha ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha olykor kevesebb idő jut az edzésre, hiszen akár másnap bepótolhatod az elmaradt mozgásadagot. Velem is előfordul, hogy néha 15 percem van, néha viszont két órám, de mindig igyekszem gazdálkodni az időmmel” – mondta Goldie Hawn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X