Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen Katie teste 3 héttel a szülés után

Ilyen Katie teste 3 héttel a szülés után

diétaétkezésfogyáskoplalássztárszülés
0

Írta: and

Egy brit magazin hihetetlennek nevezte, mi viszont inkább megdöbbentőnek tartjuk Katie Price fehérneműs fotóját, amit

Egy brit magazin hihetetlennek nevezte, mi viszont inkább megdöbbentőnek tartjuk Katie Price fehérneműs fotóját, amit legkisebb gyereke születése után három héttel töltött fel az egyik közösségi oldalra.

A képen olyan vékony a dereka, mintha nem is adott volna életet egy kisbabának – a bordái szinte átszúrják a bőrét. De combjain, illetve karjain sem látszik egy grammnyi súlyfelesleg sem! Katie persze örül, hogy nincs már rajta semmi plusz a kislánya születése után, és nem foglalkozik azzal, mit mondanak az emberek.

Pedig elég kemény kritikákat kap, ami a többség szerint teljesen érthető. A legtöbben azt kifogásolják, hogy teljesen természetellenes, amit csinál, és viselkedésével rossz példát mutat a többi kismamának. Hiszen a szülés után nem az edzőterembe kellene, hogy vezessen egy anyuka első útja, hanem azt kellene szem előtt tartania, hogyan tud a gyermekére hangolódni, és mi hogyan lesz a legjobb mindkettőjüknek az első hetekben.

katieprice2.jpg ()

Az ötgyerekes sztáranyuka viszont láthatóan a saját szabályai szerint él, és nemcsak szigorú étrenddel, hanem sok mozgással is tett azért, hogy napok alatt leolvadjanak róla a pluszkilók. Ez már csak azért sem volt jó döntés az orvosok szerint, mert a kislánya császármetszéssel született, ami után heteket kellene várni még a kíméletes mozgásformák rendszeresítésével is.

Megint mások fejcsóválva jegyzik meg, hogy azért nem kellene mindent elhinnünk, amit a médiában látunk: szerintük a kép ügyes beállítás eredménye, és csak emiatt látszik olyan vékonynak rajta Katie. Vagy esetleg egy képszerkesztő programmal is segített a fotón…

De persze vannak, akik csodálják a sztár elszántságát, akaraterejét és kitartását, amivel elérte, hogy ilyen rövid idő alatt leadta a várandóssága alatt felszedett kilókat. Viszont olyanok is akadnak, akik inkább sajnálják a 36 éves glamour modellt, mert szerintük kétségbeesetten próbál ragaszkodni külsejéhez, pontosabban vékonyságához.

katieprice3.jpg ()Ennek egyik oka az lehet, hogy mélyen, legbelül mindig is bizonytalan volt önmagában. De talán ahhoz is félelméhez is köze lehet, hogy elveszíti férjét, Kierant, aki az utóbbi hónapok során többször is megcsalta őt. A modell nemrég azt nyilatkozta egy külföldi lapnak, hogy férje szexfüggő, terápiára jár, ő pedig mindent megtesz azért, hogy a házasságuk ne végződjön válással, hanem a problémáikat közösen meg tudják oldani.

Katie és a csodakoktél
Második gyermeke, Junior születése után alig két hét leforgása alatt 13 kilótól szabadult meg, amit elmondása szerint saját csodakoktéljának köszönhetett. „Avokádót, ananászt, almát és spenótot turmixolok össze, ezt iszom reggelire és ebédre, vacsorára pedig sovány csirkét vagy halat eszem zöldségekkel. Szénhidrátokat nem fogyasztok, és heti 3-4 edzést iktatok be” – árulta el korábban. De vajon most is így fogyott le ilyen rövid idő alatt?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X