Főoldal > AKTUÁLIS > Sienna Miller borzalmasan néz ki

Sienna Miller borzalmasan néz ki

diétaedzésfitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

A hírességek gyakran meglepnek minket átváltozásaikkal: hol civilben támad kedvük valami máshoz

A hírességek gyakran meglepnek minket átváltozásaikkal: hol civilben támad kedvük valami máshoz, legyen szó akár új öltözködési stílusról, akár új frizuráról, vagy egy-egy új projektjük kedvéért változtatnak külsejükön.

Így történt ez Sienna Miller esetében is, aki új filmje, az Adams Jones forgatására öltözött fel elég slamposan: a londoni jelenetek során egy hatalmas dzsekit, pulcsit, kék sálat, szűk farmert és bakancsot viselt. De a rajongókat még az egyébként jó stílusérzékkel megáldott Sienna öltözékénél is jobban sokkolta a haja: a színésznő bubifrizurával, és túl rövidre vágott frufruval jelent meg a forgatáson.

sienna2.jpg ()Sokak szerint a 32 éves sztárnak elég előnytelenül áll ez a frizura, mások biztosak abban, hogy csakis paróka lehet, hiszen Sienna nem mehetett bele abba, hogy így elcsúfítsák a mozi kedvéért. Megint mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy a sztár szépséges arcához szinte mindegy, milyenre van vágva a haja, ő egyszerűen mindenhogy jól néz ki.

Frufru és előnytelennek kikiáltott haj ide vagy oda, Sienna láthatóan jól érzi magát a bőrében, a forgatási szünetekben egyfolytában viccelődött, bolondozott, grimaszolt és mosolygott a stábtagoknak. Minden oka meg is lehet az örömre, hiszen nemcsak a hivatásában, hanem nőként és anyukaként is boldog: egy kétéves kislány, Marlowe büszke mamája.

Vonalai viszont egyáltalán nem nevezhetőek mamisnak. A színésznő korábban azt mondta, nem szeretné sürgetni a fogyást a szülés után, mert az edzőteremben való izzadás helyett inkább kislányának akarja szentelni az idejét, mégis gyorsan visszanyerte vonalait. Ezt valószínűleg nagyban köszönheti annak, hogy még jobban elkezdett figyelni az étrendjére.

„Tudja, hogy a gyorsdiéták nem működnek, így Marlowe születése után jobban figyelt a kalóriabevitelre, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Elég kevés szénhidrátot evett, és próbált egyáltalán nem nassolni. Amikor pedig kényeztetésre vágyott, fodrászhoz ment, illetve egyszer beiktatott egy wellness-napot is, amikor fürdőben és masszázson járt” – nyilatkozta Sienna egyik barátja.

sienna3.jpg ()A híresség baba előtt is odafigyelt arra, mit eszik, de a kicsi érkezése után még fontosabb lett számára az átgondolt, egészséges étrend betartása. Azt is lényegesnek tartja, hogy ne vigyen be pluszkalóriákat a szervezetébe, illetve próbálja egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni kedvenceit – korábban például egy-egy pohár vörösbor helyett egy kis vodkát ivott, de a várandósság valószínűleg kizárta nála az alkoholfogyasztást.

Ami pedig az edzést illeti, a világsztár igyekszik összekötni a kellemest a hasznossal, így például szívesen mozog a természetben, vagy a monoton edzőtermi gyakorlatok helyett jógaórára megy. De az is lehet, hogy újra felfedezi a hastánc előnyeit – a Just Like A Woman című filmjére való felkészülésképpen járt hastáncórákra, és nagyon megszerette ezt a mozgásformát. Részben azért, mert egy óra alatt 350 kalóriát is elégethet vele, részben pedig azért, mert ezáltal kecsesebbnek és magabiztosabbnak is érzi magát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X