Főoldal > AKTUÁLIS > Pihenés, gyógyulás és élményteli programok: Hotel Délibáb**** Hajdúszoboszló

Pihenés, gyógyulás és élményteli programok: Hotel Délibáb**** Hajdúszoboszló

fitneszmedencepihenésszállodautazáswellness
0

Írta:

Mindannyiunk legnagyobb örömére októberben vár még ránk egy 4 napos hosszú hétvége.

Mindannyiunk legnagyobb örömére októberben vár még ránk egy 4 napos hosszú hétvége. Töltse el ezt a néhány napot a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****ban, ahol a pihenés összekapcsolódik a gyógyulással, és még igazán különleges programokon is részt vehet!

A szálloda saját, osztott termálvizes medencéjében megtalálható gyógyvíz már egy fürdőkúra alkalmával is jótékonyan hat ránk, támogatva szervezetünket a mindennapi stressz tüneteinek legyőzésében.

delibab4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A teljes kikapcsolódást tovább segítik kényelmes szobáink, élménymedencénk, szauna világunk és wellness kezeléseink. Hogy még tökéletesebb legyen a pihenés este 22:00 óráig meghosszabbított wellness nyitva tartással és különleges szauna szeánszokkal várjuk Vendégeinket. Kipróbálhatja például milyen az ünnepi heves-jeges, a Raffaello, vagy a levendulás szauna show.

Olyan különleges programokkal is várjuk, mint a pálinkafűtéses omnibuszozás, vagy a Borkaszinó csapatának interaktív kóstolójátékai, a bor-roulette és sajt-lottó.

Mindezek mellé +1 óra alvás is jár október 26-án vasárnap, hiszen az óra átállítás miatt egy órával később kelhetünk a megszokottól!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X