Főoldal > AKTUÁLIS > Újra Fitparádé!

Újra Fitparádé!

edzésfitneszmozgássport
0

Írta:

Idén már 12. születésnapját ünnepli a  Fitparádé, az ország egyik legszí

Idén már 12. születésnapját ünnepli a  Fitparádé, az ország egyik legszínvonalasabb fitneszrendezvénye. A kétnapos Fitparádén idén először külön programokkal várják a versenyezni és a sportolni vágyókat. Szombaton a hagyományos versenyek kerülnek megrendezésre az erő és a szépség jegyében. A vasárnapi aerobik napon a mozgásé a főszerep, változatos, színes programokkal és sztáredzőkkel!
Ha Te is szeretsz mozogni, netán érdekel a fitneszmodellek világa, akkor itt a helyed!

Szombat: az erő és a szépség ünnepe!
A szombati programokon a hagyományos edzőtermi sportokhoz kötődő világszínvonalú versenyek lesznek. Az eseményekben gazdag multisport fesztivált világszerte elismerik. Az OPEN versenyeken eddig 19 ország versenyzői indultak. A Louie Koncz Classic és a FitModel World verseny abszolút győztesei világbajnokok, a legtehetségesebbek pedig világsztárok lettek. 

Október 18-án szombaton 10-18 óra között a FitModel World férfi és női-, a Louie Koncz Classic fitnesz- és testépítő versenyeké a főszerep, emellett a XI. Judgement Day-Szkander Világkupa, a Scitec RAW Power országos fekvenyomó bajnokság és Strongestman Challenge és a Pole Fitness Beauty Queen versenyzőit lehet megnézni. 

Vasárnap: aerobic nap!
A rendezvény második napja a mozgás szellemében telik. 

A sportcsarnokban 2 nagyszínpadon óránkénti váltással lehet csatlakozni népszerű prezenterek óráihoz, mint Dance Aerobic, Deep Work, Gladiator Training, Zen Thai Geri, Dance Aerobic, FitFight, Deep Work, Funkcionális Köredzés, Hot-Iron, G-Force, Kettlebell, Clubbell, Afro Dance, Iron Box és még nagyon sok klassz program.

fitparade_vasarnap.jpg ()

A MoM Sport Kertben 40 bringán 6 órán keresztül lehet spinningezni, amihez előregisztráció szükséges.

A küzdőtéren a Fitexpon, a kiállítók színes skálája mutatkozik be. Stiller Tamás diétás finomságait egész nap lehet kóstolgatni.

A rendezvénycsarnok balett termében bodyART, Yoga, Pilates, Aerobic, Pole Fitness, Kettlebell, Clubbell órákat lehet látogatni. 

Sztárvendégek: Tímea Majorova a világ legtöbbet fotózott fitness modellje, korábbi profi fitnesz bajnok, Mateusz Baron strogman, Oláh Noémi IFBB Bikini Pro, Toldi Zsuzsanna IFBB Figure Pro, Kiss Jenő IFBB Pro Bodybuilder

A belépőjegy szombaton 2.000 Ft, elővételben a vasárnapi 3.000 Ft, a helyszíni 3.500 Ft, de a vasárnap a belépő áráért egész nap kedvedre sportolhatsz, és az első 500 regisztrált vendég ajándékot kap. 
Napijegy elővételben kapható: MOM Sport recepción, Fitness & More recepción, Elite BodyShop-ban, 1082 Bp. Corvin köz 4.
Hegyvidéki lakcímkártya és igazolvány felmutatásával ingyenes a program, 14 éven aluliaknak és nyugdíjasoknak ingyenes.

Bővebb infó és részletes program: www.fitparade.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X