Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Michiel Huisman

A hét wellness pasija: Michiel Huisman

pasiszínészsztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 33 éves holland származású színészt már kiszúrhattad a Z világh&

Honnan ismerheted?

A 33 éves holland származású színészt már kiszúrhattad a Z világháború című filmben, de ha sorozatrajongó vagy, valószínűleg te is a Trónok harca és a Nashville részeiből emlékszel rá. Legutóbb pedig a Chanel No. 5 reklámfilmjében láthattad, ahol Gisele Bündchen szerelmét alakítja.
 
Mitől olyan szívdöglesztő?

Ki ne találna dögösnek egy olyan férfit, aki erőlködés nélkül is vonzó és szexi? Ráadásul nemcsak külsőleg jön be a nőknek, hanem művészi énje is: évek óta zenél, gitározik, énekel és saját zenéket is ír. 2005-ben megjelent holland nyelven első albuma is, Luchtige Verhalen címmel. 
 
Tudtad róla?

A Trónok harcában Daario Naharis szerepére jelentős izomépítést követelt meg tőle. „Heti ötször másfél órát edzettem a konditeremben. Bizonyos dolgokat be kell vállalni, ha az ember félmeztelen jeleneteket forgat” – mondta egy divatmagazin külföldi kiadásának. És apropó meztelenség: az sem zavarta, hogy a sorozatban a fél világ láthatta pucér fenekét. „Ez volt az első jelenet, amit anno elolvastam, és arra gondoltam, de jó, mekkora móka lesz” – árulta el.

michiel2.jpg ()
 
Csillagjegye: Rák
 
Családi állapota: felesége Tara Elders színésznő, akivel egy kislány, Hazel Judith büszke és boldog szülei.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X