Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően néz ki 68 évesen Susan Sarandon

Elképesztően néz ki 68 évesen Susan Sarandon

aktuálisdiétaéletmódfitneszfogyássztárwellness
0

Írta: and

Susan Sarandon neve számodra is ismerős lehet, ha kedvenc mozijaid közé sorolod például a Thelma és Louise-t,

Susan Sarandon neve számodra is ismerős lehet, ha kedvenc mozijaid közé sorolod például a Thelma és Louise-t, A gyönyör rabjait, a Komfortos mennyországot, a Hölgyválaszt, az Elizabethtownt, a Tőzsdecápák: a pénz nem alszik című filmet, vagy a Felhőatlaszt.
 
Az Oscar-díjas színésznő hatvanas évei végén járva sem ül a babérjain: három filmjének az előkészületei zajlanak, míg a Mother’s Day forgatása még be sem fejeződött. De ha vetsz néhány pillantást a hírességről nemrég készült fotókra, akkor ezen talán meg sem lepődsz, ugyanis Susan 68 évesen is szuper formában van.
 
susansarandon2.jpg ()Legutóbb kutyasétáltatás közben kapták őt lencsevégre, és nemcsak azzal hívta fel magára a járókelők figyelmét, hogy két cuki máltai-pomerániai keverék kutyusát, Penny Lane-t és Rigby-t vezetgette pórázon New York utcáin, hanem azzal is, hogy fittnek, csinosnak és egészségesnek nézett ki vörös overalljában.
 
Pedig a világsztár életében nem volt minden rendben az elmúlt időszakban: tavaly 23 éves kapcsolata ért véget Tim Robbinsszal – azzal az emberrel, akivel mindig is azt hitte, örökre együtt maradnak.
 
„A szakításunk mindenkit megdöbbentett. Az emberek egyfolytában odajöttek hozzám, bárhová mentem, és azt mondták, sokat sírtak miattunk. Rossz és szomorú időszak volt ez, de úgy tűnik, szerencsére vége” – mondta.
 
Susan azóta állítólag sokkal boldogabb napokat él, részben azért, mert összeköltözött 36 éves üzlettársával, Jonathan Bricklinnel, részben pedig azért, mert lánya, Eva augusztusban hozta világra a híresség első unokáját, Marlowe-t, akit az egész család nagyon várt már.
 
A boldog nagymami most már azért is szeretne fitt és egészséges maradni, hogy még sokáig játszhasson a kisunokájával. „Az egészségem eddig is fontos volt számomra, de mostantól még jobban odafigyelek magamra” – nyilatkozta.
 
Majd hozzátette, hogy sokan kérnek tőle tanácsot egészségük és szépségük megőrzésének érdekében. „Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy ne cigizzetek, nevessetek sokat, sportoljatok rendszeresen, de ezzel sem kell túlzásba esni. Egyetek rendesen, és ne legyetek sokat a napon. De ha mégis napozni szeretnétek, ügyeljetek a fényvédelemre” – sorolta.
 
Susant sokan azért is irigylik, mert mindig jól néz ki a róla készült képeken. Ez szerinte részben a belőle áradó harmóniának köszönhető, és annak, hogy sokat mosolyog, másrészt pedig annak, hogy szeret adni magára.
 
„Nekem fontos, hogy ápolt legyek, és ez nem pénz kérdése. Jó fodrászt nemcsak vagyonokért lehet találni. Ha pedig a makeupról van szó, egy-egy jó sminkterméket befektetésnek is tekinthetsz, amiből keveset használj a fontos alkalmakkor. Egyébként hétköznapokon én sem talpig sminkben intézem a dolgaimat” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X