Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga teljesen pucéran állt színpadra

Lady Gaga teljesen pucéran állt színpadra

divatfitneszfogyáskoncertmeztelenszépségsztárwellness
0

Írta: and

Lady Gaga mindig tudja, mit, mikor és hol kell csinálnia ahhoz, hogy róla szóljanak a hírek. A nem túl sz&

Lady Gaga mindig tudja, mit, mikor és hol kell csinálnia ahhoz, hogy róla szóljanak a hírek. A nem túl szégyellős énekesnő legutóbb például The ARTPOP Ball turnéjának bécsi koncertjén döntött úgy, hogy nem megy hátra, a színfalak mögé átöltözni, hanem ezt is a közönség előtt oldja meg – mintegy show-elemet csinálva öltözködéséből is.

A világsztárt valószínűleg nem zavarta, hogy egy teljes arénányi közönség láthatta meztelen melleit, és a fenekét sem sok minden takarta. Bár az öltözködés idején hátat fordított az embereknek, azért így sem sok minden maradt rejtve a kíváncsi tekintetek, na meg a fényképezőgépek és okostelefonok kamerái előtt…

Gaga egyébként szinte mindennél komolyabban veszi a művészi teljesítményt, illetve azt, hogy mindig látványos show-val kápráztassa el a közönségét. A rossz nyelvek szerint ezért olykor annyit dolgozik, hogy még az étkezéseket is mellőzi.

ladygagakoncert2.jpg ()Mint azt korábban mi is megírtuk, 2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit, ennek ellenére kemény táncpróbákon vett részt. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

De a sztár koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség étrendje nem ennyire egyoldalú, sőt, gyakran eszik azért mást is, mint zöldségeket és sovány húsokat. Rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.

Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak. Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt.

Gaga viszont azt nyilatkozta az egyik neves külföldi magazinnak, hogy rajta – több popsztárral ellentétben – minden természetes. „Szerintem az, ha bizonytalanságunkat plasztikai műtétekkel mutatjuk ki, sokkal ártalmasabb, mint a testünk művészeti céllal történő módosítása” – nyilatkozta az énekesnő, valószínűleg azokra a korábbi fotóira célozva, melyeken szarvakkal látható.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X