Főoldal > AKTUÁLIS > Sosem volt még ennyire dögös Amy Adams

Sosem volt még ennyire dögös Amy Adams

dekoltázsdivatfilmfitneszfogyásszépségszexisztárwellness
0

Írta: and

A 40 az új 30, tartja a mondás. Ennek az igazságtartalmát több közszereplőre pillantva is megállap&iacute

A 40 az új 30, tartja a mondás. Ennek az igazságtartalmát több közszereplőre pillantva is megállapíthatjuk – például akkor is, ha Amy Adamsre nézünk. A színésznő harmincnak is alig tűnik, ráadásul sokkal dögösebben öltözködik, mint korábban bármikor.
 
Ezt bizonyította nemrég a Los Angelesben rendezett LACMA Art + Film gálán is, ahol egy gyönyörű, földig érő, hasig dekoltált kék ruhában jelent meg. Őt látva a legtöbb embernek azonnal elállt a szava, míg mások csak annyit jegyeztek meg, hogy Amy sokkal szexibb, magabiztosabb és nőiesebb, mint korábban volt.
 
amyadams2.jpg ()Sokak szerint látszik, hogy Amy jóban van saját magával, és elfogadja a testét olyannak, amilyen. Ezt korábban ő maga is megerősítette egy külföldi magazinnak adott interjújában. „Amikor kisbabát vártam, megértettem, mi a testem valódi szerepe a világban. Nem azért jöttem a Földre, hogy mindig tökéletesen pózoljak fürdőruciban, hanem egész más miatt. Azt mondtam magamnak: nézd, ki tudsz hordani egy gyereket, hízol, minden rendben van. És azóta is jóban vagyok a testemmel” – árulta el.
 
Persze Amy-nek is voltak gondjai, korábban arról is őszintén beszélt, hogy önbizalomhiánya miatt néhány éve mélypontra került. „Miután leforgattuk a Kapj el, ha tudsz című filmet Leonardo DiCaprióval, fullasztónak éreztem a nyomást, hogy olyan színésznő legyek, amilyenné válni nem volt elég önbizalmam” – nyilatkozta egy neves magazinnak.
 
„Rémes meghallgatásaim voltak, és az ezt követő éveim is úgy teltek, hogy biztos voltam benne: nem tudom megcsinálni, nem vagyok elég erős az ilyen szintű visszautasításokhoz. A kérdés számomra az volt, mit kezdjek ezek után az életemmel. Ott álltam, 30 évesen, elveszetten és összezavarodva” – folytatta.
 
Manapság már nem kínozzák ennyire a kételyek, de ahelyett, hogy a társaság középpontja lenne, most is jobban szeret inkább a háttérbe húzódni. Amy szerint az anyaság is erősebbé és magabiztosabbá teheti a nőket, ahogyan az is, ha úgy érzik, mindent megtesznek azért, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ő az egészséges és tudatos táplálkozás és a rendszeres sport híve – nem azért, hogy vékony legyen, hanem a fittsége és jó formája megőrzése miatt.
 
amyadams3.jpg ()„Miután megszületett, a kislányom, nem diétákkal, hanem rendszeres mozgással akartam visszanyerni az alakomat. És mivel számomra az is fontos, hogy élvezzem a sportot, nem edzőtermi mozgásformákat választottam, hanem a rúdtáncot. Ezt már az első alkalom után megszerettem, és az alakomnak is jót tett” – mesélte egy korábbi interjúban a sztár.
 
A mindössze 163 cm magas színésznő abban is hisz, hogy edzőpartnerrel sokkal hatékonyabb a sportolás, ezért leggyakrabban kedvesével mozog. Legutóbb túrázás közben fotózták le őket, ahová a színésznő anyukáját, és a család két kutyusát, Pippy-t és Sadie-t is elvitték. Arról pedig egy interjúban mesélt, hogy miként hozta magát formába Az acélember című Superman mozira, melyben Lois Lane-t alakítja.
 
„Mindig is le akartam győzni a főgonoszokat, de az nekem nem megy, hogy sovány csirkehúson és brokkolin éljek. Van egy kislányom, ezért azt sem tudom vállalni, hogy hajnali 3-kor keljek, és eddzek forgatás előtt. Odafigyeltem az étkezésre, és edzettem, de semmit sem vittem túlzásba” – vallotta be Amy, aki kávé és tea helyett sok szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával őrzi frissességét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X