Főoldal > AKTUÁLIS > Szinte eltűnt LeAnn Rimes szeme a plasztikák után

Szinte eltűnt LeAnn Rimes szeme a plasztikák után

diétafitneszfogyásműtétplasztikaszépségsztár
0

Írta: and

Miután napokig mindenki arról beszélt, hogy Renée Zellwegerre rá sem lehet ismerni, itt egy újabb szt&aacute

Miután napokig mindenki arról beszélt, hogy Renée Zellwegerre rá sem lehet ismerni, itt egy újabb sztár, aki már csak itt-ott emlékeztet régi önmagára – valószínűleg szintén plasztikai műtétek sokasága miatt.

LeAnn Rimesról van szó, akit tévésorozatokból, az Északi fény című tévéfilmből, illetve számos sláger előadójaként ismerhetsz, például az ő nevéhez kötődik a Sakáltanya című film betétdala, a Can’t Fight The Moonlight is.

Az egykor bájos híresség viszont már rég nem úgy néz ki, mint amilyennek megismertük: legutóbb a CMA 2014 Country Christmas show-n lépett fel, és bizony nemcsak a hasáig kivágott fehér ruhája miatt keltett feltűnést, hanem azzal is, hogy két szeme szinte eltűnt – minden bizonnyal az eltúlzott plasztikai beavatkozások miatt.

leann2.jpg ()A rossz nyelvek szerint LeAnn soha nem tudta elfogadni magát, amit szerintük az is alátámaszt, hogy néhány éve még egészségtelenül vékony volt: 2011-ben állítólag annyira lefogyott, hogy testsúlya a már vészesen alacsony tartományba, 45 kiló körülire csökkent.

Hogy ez tényleg így van-e, vagy valamelyest el lett túlozva a médiában a dolog, azt csak maga az énekesnő tudja. Ő egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy a soványságnál sokkal fontosabb számára fittségének megőrzése, amit komolyan is vesz – nemcsak saját maga, hanem a közönség miatt is. „Ezrek nézik a fellépéseimet, és a színpadon nem lehetek sem túl sovány, sem duci, egyszerűen csak fittnek kell maradnom” – mondta.

A 32 éves sztár ezért azt mondja, mindig is odafigyelt az egészséges táplálkozásra. LeAnn egy külföldi oldal értesülései szerint a GI-diétát követi, vagyis főleg alacsony glikémiás indexű ételek kerülnek a tányérjára. Az énekesnő így sok friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyaszt, melyek nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet.

Emellett arra is rászoktatta magát, hogy a kalóriadúsabb ételeket egészségesebb alternatívákkal helyettesítse. A csirkét például ma már nem süti, hanem grillezi, kedvenc sajtos szendvicsébe pedig cheddar sajtot tesz, aminek alacsonyabb a zsírtartalma, mintha mondjuk camembert sajtot majszolna.

LeAnn az edzéseket sem hanyagolja el: személyi edzőjével, Daon Johnsonnal hetente több alkalommal 50 percen át végez súlyemelő gyakorlatokat. Emellett nagyon szeret jógázni, és ha csak ideje engedi, fut vagy nagyokat sétál a kutyáival is. Lelki harmóniáját pedig a szakmai sikerei mellett szerelmének, Eddie Cibriannek is köszönheti, aki úgy szereti őt, ahogy van – legyen épp soványabb pár kilóval, vagy izmosabb, vagy éppen dundibb.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X