Főoldal > AKTUÁLIS > 20 kilót fogyott a Szívek szállodájának színésznője

20 kilót fogyott a Szívek szállodájának színésznője

diétaétkezésfilmfogyássztár
0

Írta: and

Talán te is észrevetted, hogy néhány túlsúlyos ember túlságosan hozzászokott a pluszkil

Talán te is észrevetted, hogy néhány túlsúlyos ember túlságosan hozzászokott a pluszkilóihoz, vagy beletörődött abba, hogy túlsúlyt cipel magán, ezért sokan nem tudnak, vagy már nem is akarnak változtatni helyzetükön és kinézetükön. Így volt ezzel jó ideig Melissa McCarthy is, aki végül mégis elhatározta: szeretne lefaragni túlsúlyából. 
 
A Szívek szállodája című sorozat Sookie-ja alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú diétával, illetve több mozgással tett a pluszkilók ellen. De nyilvánvalóan nála is az elhatározás, majd a motiváció voltak a siker legfontosabb elemei.
 
A 44 éves színésznő gyerekei miatt döntötte el, hogy leszámol súlyfeleslegével, egyszer s mindenkorra. Egyrészt szeretne a srácainak jó példát mutatni, másrészt pedig arra vágyik, hogy egészséges lehessen, és még nagyon sokáig élhessen.
 
A híresség az egyik neves magazin nyári számában még azt nyilatkozta, hogy boldog és elégedett úgy, ahogy van, és esze ágában sem lenne diétázni, soha – soha – soha. Ha pedig valakinek nem tetszik, ahogy kinéz, az őt egy cseppet sem érdekli.
 
melissa2.jpg ()„Diétázhatnék, persze, és többet is járhatnék az edzőterembe, meg elkezdhetnék végre idegen nyelveket tanulni, legalább egyet. De mi van, ha holnap elüt egy busz? Én szeretnék a mában boldogan élni” – magyarázta életfilozófiáját.
 
Később persze megváltoztatta döntését, mert valószínűleg belátta, milyen egészségügyi kockázatokkal jár a túlsúly: szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, stb.. Ő pedig még a nagymamakort is szeretné megérni.
 
Ezért egyik ismerőse szerint kis változtatásokat eszközölt az étrendjében, például kevesebb kenyeret és tésztát eszik, a cukrot pedig próbálja mellőzni. Rendszeresen sportol, de nem viszi túlzásba. Az eredményt pedig máris látja, ami további motivációt jelent számára.
 
De vajon mit szólnak a tévénézők kedvencük nagy fogyásához? „Melissa tudja, hogy a rajongói teltebbnek szerették meg, és nem is lett elvakult diétázó, szóval senki ne tartson attól, hogy ’elfogyna’. Inkább egy egészséges arany középutat keres” – mondta a névtelenül nyilatkozó ismerős.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X