Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg hatalmas pocakját Hayden Panettiere

Bikiniben mutatta meg hatalmas pocakját Hayden Panettiere

alakbikinifogyáshízásszépségsztárterhességwellness
0

Írta: and

 Mindig örülünk, ha olyan sztárokról hallunk és olvasunk, akik várandósságuk idej&eacute

 
Mindig örülünk, ha olyan sztárokról hallunk és olvasunk, akik várandósságuk idején sem esnek kétségbe amiatt, hogy megváltozik az alakjuk, ha csak ideiglenesen is. Hayden Panettiere is épp ilyen: a Hősök és Nashville című sorozatok sztárja eddig csaknem 20 kilót hízott első terhessége során. De ez egy cseppet sem zavarja, sőt, elmondása szerint imádja a várandósságot, és így is remekül érzi magát a bőrében.
 
Ezt mutatta meg legutóbb Hawaii-on is, ahol fürdőruhában kapta őt lencsevégre egy külföldi fotós. Hayden a rajongók többsége szerint vagány és szexi kismama, hogy nyolc hónapos terhesen is bevállalta a mutatós bikinit: a narancssárga felsőt és a tangaszerű alsót.
 
A színésznő korábban is elmondta, hogy nem úgy tekint a várandósságára, mint egy olyan dologra, ami megakadályozza őt bármiben is: 24 évesen várja első kisbabáját, de sok fiatal lánnyal ellentétben ő nem hiszi, hogy a baba bármiben is meggátolja majd.

haydenbikini2.jpg ()Bár most minden bizonnyal visszavett az edzései számából, terhessége előtt mindent megtett, hogy bombaformában maradjon – az élsportoló Vladimir Klicsko menyasszonyaként ez szinte elvárás volt vele szemben. Viszont sosem volt híve a drasztikus diétáknak, melyek lehet, hogy látványosak, de hosszútávon tönkreteszik a testet.
 
Hayden hosszú ideig vegán volt, de észrevette, hogy ettől az étrendtől nem működik megfelelően a szervezete. Így visszatért egy megengedőbb, egészséges étrendhez, aminek a kiegyensúlyozott és rendszeres étkezések is alapvető részét képezik.
 
Reggelire főleg tojást, zabkását és tofut fogyaszt, ebédre pedig rengeteg gyümölcsöt, ha pedig a nap folyamán nassolni támad kedve, zsírszegény joghurtot vagy más tejterméket fogyaszt. Egy héten egyszer pedig egy kis bűnözést is megenged magának: azon a napon bizony a sült krumpli is előkerül.
 
Hayden nagy favoritjai egyébként a különféle csírák, melyek véleménye szerint egészségesebbek, táplálóbbak, mint a nyers zöldségek és gyümölcsök, emellett serkentik az anyagcserét és erősítik az immunrendszert.
 
A szőke színésznő a víz szerelmese, így minden olyan testmozgást imád, amit vízben, vagy a víz mellett végezhet, így többek közt az úszást, vízi aerobikot, de szeret a homokos tengerparton röplabdázni vagy baseball-ozni, de rendszeresen jár Bikram jógára és Pilates órákra is.

Fotó: Popsugar


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X