Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin idei első lapszáma!

Megjelent a Wellness magazin idei első lapszáma!

magazinújságwellness
0

Írta:

Lebegés Azt hiszem, kevés megnyugtatóbb dolog van, mint amikor körülölel a víz, és mi lebegünk

Lebegés

Azt hiszem, kevés megnyugtatóbb dolog van, mint amikor körülölel a víz, és mi lebegünk. Megszűnik minden zaj, az izmok ellazulnak, és olyan békesség van körülöttünk, mintha újra az anyaméhben lennénk. (Egészen addig, míg egy vicces kedvű kiskamasz bombát nem ugrik öt centire tőlünk, és mi kénytelenek vagyunk prüszkölve, fuldokolva kievickélni a szárazföldre…)

Ráadásul, ilyenkor télen a simogató meleg víz nem csak a csontig hatoló hideget feledteti el velünk egy kis időre (hú, de jó is lenne a világ másik felén, egy gyönyörű, homokos tengerparton heverészni most… ), ha jól választjuk ki a helyszínt, testünk és lelkünk sebeire is gyógyírt jelenthet. A megfelelő termálvíz például segíthet megszabadulni egy régen húzódó nőgyógyászati problémától (figyelem, egyes vizek hatására a gyerekáldás esélye is megnő!) vagy sportsérüléstől. (A 72. oldalon kezdődő cikkünkből elolvashatod, hogy melyik gyógyvíz való neked.) Szívesen elvinnéd a pasidat is magaddal, de nem tudod, hogyan vedd rá? Ehhez is adunk tippeket a 77. oldalon. Kíváncsi vagy a tökéletes meditációs élményre? Próbáld ki a Floatingot (78. oldal). Nincs pénzed vagy időd wellnessezni? Nyugi, segítségünkkel a fürdőszobádból is lehet Day spa (81. oldal)!

Szabó Éva
főszerkesztő


wellness2015januar.jpg ()

A tartalomból:

Téli álmot alszol? Ébresztő, irány az edzőterem! 

A síkirálynők 7 parancsolata – Sportos és szexi a hegyen is

Eddig nem ment? Most fog! A tökéletes fekvőtámasz titka

Crossfit, a „punk” edzés Komfortzónán kívül

Clean Diet, az új hódító Te mennyire eszel tisztán?

Plasztik? Lehet… Minden, amit tudni akartál a műcicikről


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X