Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga bugyiban jógázik

Lady Gaga bugyiban jógázik

alakdiétaedzésfogyásjógamozgásszépségsztártest
0

Írta: and

 Lady Gaga a hot jóga nagy rajongója, amit akkor sem hajlandó kihagyni, ha épp Chicagóba utazik meglá

 
Lady Gaga a hot jóga nagy rajongója, amit akkor sem hajlandó kihagyni, ha épp Chicagóba utazik meglátogatni a barátját. Legutóbb, amikor Taylor Kinney-nél járt, szintén elment hot jógázni, és megkérte oktatóját, hogy készítsen róla néhány fotót, amiket posztolt is az Instagramon.
 
A képek hatása pedig nem maradt el, a 28 éves énekesnő ugyanis bugyiban és melltartóban végezte a gyakorlatokat. Ez korábban is előfordult már, néhány hete New York-i jógaórája után is feltöltött pár olyan fotót, amelyeken ilyen szettben végezte a gyakorlatokat.
 
Hogy miért edz most talán még nagyobb intenzitással a világsztár? Sokak szerint azért, mert állítólag hamarosan egybekelnek kedvesével, és szupercsinos menyasszony akar lenni. Mások ezt nem tartják annyira esélyesnek, mivel mindketten nagyon elfoglaltak, így a találkozásaikat is úgy kell előre egyeztetniük a másikkal, mint egy-egy komolyabb üzleti megbeszélést.
 
Megint mások viszont úgy érzik, ez sem a boldogságnak, sem pedig egy esküvőnek nem lehet akadálya. Hiszen szeretik egymást, és ha ez így van, akkor előbb-utóbb ki fogják találni, hogyan találjanak még több időt egymásra, illetve később hol telepedjenek le.
 
Az biztos, hogy az énekesnő nagyon szerelmes a sármos színészbe, akivel 2011-ben kezdett randizni. Sőt, úgy gondoljuk, az esküvő nagyon is ott szerepel a tervei között, annál is inkább, mert legutóbbi hot jógás képei alá nemcsak azt írta megjegyzésként, hogy az edzés után siet haza a párjához vacsorát készíteni, hanem a #housWife (háziasszony – a szerk.) hashtaget sem felejtette el.

ladygagajoga2.jpg ()
 
Akár lesz esküvő, akár nem, az biztos, hogy a világsztár sokat tesz vonalai megőrzéséért. Pedig korábban inkább az volt rá jellemző, hogy veszélyes dolgokkal tartotta meg vékonyságát – ennek eredményeként 2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.
 
Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.
 
Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.
 
De a sztár koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség étrendje nem ennyire egyoldalú, sőt, gyakran eszik azért mást is, mint zöldségeket és sovány húsokat. Rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.
 
Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak.
 
Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt. De a sztár ezt cáfolta, hozzátéve, hogy rajta – sok kollégájával és kolléganőjével ellentétben – minden természetes, és ő büszke is erre.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X