Főoldal > AKTUÁLIS > Váratlan fordulat történt Katalin hercegné családjában

Váratlan fordulat történt Katalin hercegné családjában

hercegnőKatalinkirálynősztártrónörökösVilmos
0

Írta: and

További feszültségeket szülhet a királyi családban az, hogy Katalin hercegné szülei bekölt&ouml

További feszültségeket szülhet a királyi családban az, hogy Katalin hercegné szülei beköltöznek lányukhoz, míg meg nem születik a hercegi pár második gyermeke. Kate örül, hogy anyukája, Carole és apukája, Michael mindenben segítenek neki a szülésig, és talán egy pár nappal még utána is, viszont Károly herceg állítólag eléggé rossz néven veszi ezt a dolgot.

Ő ugyanis eddig is azt hajtogatta, hogy a kis György herceggel sokkal kevesebb időt tölthet, mint menyének szülei, most viszont azt beszélik, Carole és Michael beköltözése teljesen kiborította, hiszen ez még inkább felborítja a kis unokájukkal töltött idő arányát.

Azt nem tudjuk, azóta beszélt-e erről Katalinnal és Vilmossal, de az biztos, hogy a Middleton-szülőknek adott szobáról nem a lányuk döntött egyedül, hanem megbeszélte ezt a férjével, aki száz százalékosan támogatta anyósa és apósa odaköltözését. Ez valószínűleg szintén nem esik túl jól Károlynak, de a legtöbben biztosak abban, hogy a probléma nem olyan vészes, és meg tudja majd beszélni fiával, menyével és annak családjával.

Apropó problémák, korábban mi is írtunk arról, hogy Katalin és Vilmos összekapott egymással, mert a herceg bulizni ment ahelyett, hogy várandós feleségével lett volna. Szerencsére a viharfelhők hamar elültek, és azóta Vilmos állítólag sokkal gondoskodóbb férj és apuka.

A hercegné egyébként rosszul viseli a várandósságot, különösen az első harmadban voltak erős rosszullétei. Ez külföldi oldalak szerint azért van így, mert egy ritka betegségben szenved. „Ez a betegség a vészes terhességi hányás, vagyis a hyperemesis gravidarum, és sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak” – írja az egyik brit napilap.

katewill.jpg ()

A hyperemesis gravidarum egy másik internetes oldalon leírtak szerint inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósak. A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat.

Katalin az első terhességénél szerencsére csak az első hetekben volt csak rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát.

Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet. Ami pedig az étrendjét illeti, valószínűleg második terhessége során is lazít kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett csokis keksszel és gumimacikkal is kényezteti magát, ha ezekhez van kedve.

Fotó: Elle


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X